Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Габрово, с. Конарското, 246 кв.м, 197 989 EUR

  • Допълнителна информация:
    Представяме на Вашето внимание уникална, Възрожденска къща в Централна Стара планина, на 25 км от гр. Трявна в с. Конарското, махала Череша намираща се в рамките на природен парк 'Българка' - с неповторима, прелестна красота, и различни видове планинска растителност и животински свят.
    Имотът е разположен на билото на Стара планина, на 1000 метра надморска височина. Разполага с две масивни сгради - къща в автентичния български стил и плевня, с котелно помещение към нея и външно изградена барбекю територия.
    Къщата е със застроена площ от по 123 кв. м на етаж, двуетажна, изцяло реновирана и модернизирана. Изградена е върху автентичните си основи, датиращи от 1928 г., като е запазен стила и духа на епохата.
    При ремонта е инсталирана 4 камерна PVC дограма и външна изолация от 3 см фибран. Отвън е облицована с камък. Напълно е сменен и реновиран покрива, инсталирани са нови улуци. Подовите настилки са от гранитогрес, а в спалните с дюшемета. Банята и тоалетната са нови, изградени в модерен стил, облицовани с теракот и фаянс, душ-кабина, газов бойлер. Има монтирано парно отопление в цялата къща с мощност 35 КW, осигурен е дизелов агрегат с 10 KW мощност.
    На първия етаж къщата се състои от голяма всекидневна механа, кухненски бокс, камина, съвременна баня, тоалетна, хол и спалня. Вторият етаж е с три спални, антре и килер. Могат да се настанят 18 човека.
    Къщата е изцяло обзаведена, разполага с всички мебели, електрически уреди, домакинско оборудване и различни удобства.
    На входа е построен 30 кв.м. остъклена лятна кухня / зимна градина, разполагаща с пещ, мивка, кухненско обзавеждане и места за настаняване на минимум 20 човека. Прозорците са с възможност за демонтиране през лятото. От нея се излиза на просторна тераса с площ от 40 кв.м., опасваща къщата от юг с възможност за разполагане на барбекю, маси и пейки.
    Втората постройка е плевня - техническа - двуетажна с площ 103 кв.м. на етаж. На първия са изградени складове за дърва за парното и камината, самостоятелно помещение за дизеловия агрегат. Вторият етаж се използва като складово помещение за машини, инструменти и инвентар. То е с големи дървени врати. Покривът също е ремонтиран и обновен.
    Дворът на къщата е просторен и с площ от 1294 кв.м. Терасиран и оформен с каменни пътеки, тревни площи, аранжиран с цветя, храсти и дървета. В най-високата част на двора има изградено външно барбекю и тераса за гости 30 кв.м.
    В най-ниската част пред къщата има възможност за поставяне на басейн и шезлонги.
    Градината и дворът се поддържат от професионалисти в перфектно състояние. Целият имот е опасан с 2 м висок каменен зид, с дебелина 1 м. От вътрешната му страна е декориран с каменни плочи, цветя и автентични български сечива, глинени съдове и инвентар от началото на миналия век. Входната врата се състои от три части, с изграден навес - малка входна, пешеходна врата и голяма, двукрилна врата с размер 6x3 метра.
    Разположението на имота е в централната, най-висока част на махалата, до главния път. От мястото се разкрива прекрасна гледка към билата на върховете на Балкана.
    В Махала Череша са се заселили и германски собственици с малки деца, които живеят там целегодишно. Село Конарското е на 5 км от махалата, Борущица е на 5 км, а село Лява Река е 7 км - отделно гр. Казанлък е на 51 км, гр. Стара Загора на 50 км, гр. Велико Търново на 70 км. Най-близките летища са Пловдив на 2 часа 46 минути, Бургас на 2 часа 58 минути и София на 3 часа и 47 минути с автомобил.
    Имотът е една уникална инвестиция с бърза възвръщаемост на средствата, поради възможността да се отдава под наем като къща за гости или е една универсална възможност за живот сред природата - лов, риболов, селски туризъм, тишина и спокойствие сред невероятно красива природа.
    Ако това представлява интерес за Вас, моля свържете се с Диана М. +359 879 332 276


    Преглеждания на обявата: 258
  • Основна информация:
    Квадратура:246 кв.м
    Двор:1300 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла, 2014 г.
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 197 989 EUR
    804.83 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Габрово, с. Конарското, Череша махала
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ МЕРДЖАНОВА
град Стара Загора, Странджа 8
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТИ МЕРДЖАНОВА
Продава Парцел 49 989 лв.

с. Събрано, област Сливен
Продава 4-стаен 125 989 EUR

град Стара Загора, Аязмото
Продава Парцел 114 989 EUR

град Стара Загора, Център
Продава 3-стаен 105 489 EUR

град Стара Загора, Център
Продава 3-стаен 74 989 EUR

град Стара Загора, Казански
Подобни обяви
Продава Къща 195 000 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 197 989 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 195 000 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 197 989 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 60 000 EUR

с. Коевци, област Габрово