Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Габрово, с. Конарското, 123 кв.м, 195 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Имоти Казанлък SDN Estates LTD ви представя един удивителна имот в старинен стил, разположен в едно от най-живописните селища на Тревненския Балкан. Със своите 19 къщи в традиционен български стил, Махала Череша предлага атмосфера от минали времена и възможността да се насладите на автентичния български бит всъчетание с комфорта и удобството на новото време.
    Селцето се намира в границите на природен парк Българка, където съчетанието на красота, спокойствие и природа е уникално! .

    Най-близките населени места са разположени на разстояние от : 4.6 км до село Конарското, 4.9 км. до село Борущица,6.9 км. до село Лява река и 24.8 км до град Трявна.

    Имотът е с площ от 1294 кв.м. и представлява масивна двуетажна къща в старинен стил, двуетажна стопанска постройка , лятно барбекю в най-високата част на имота, терасиран двор с каменни алеи и зелени площи с цветни градини, всичко това е защитено с 2 метра висок каменен зид. От вътрешната му страна е декориран с каменни плочи, цветя, автентични български сечива, глинени съдове и инвентар от началото на 20 век.

    Къщата е на два етажа с по 123 кв.м. на етаж е изцяло ремонтирана , модернизирана и обзаведена . Изградена е върху автентичните си основи от 1928 г.,като е запазен стила и духа на епохата. При ремонта изцяло е сменена дограмата с 4 камерна PVC двустранно отваряща се , външно къщата е изолирана с 3см фибран върху който е поставен камък на първия етаж и дървена ламперия на втория. Изцяло е изградена нова покривна конструкция и са поставени нови керемиди и улуци. Подовите настилки са от гранитогрес, а в спалните-дюшемета. Банята и тоалетната са новоизградени в модерен стил, облицовани с теракот и фаянс, душ-кабина, газов бойлер. Монтирано е парно отопление в цялата къща с мощност 35 KW, осигурен е дизелов агрегат с 10 KW мощност.

    Къщата разполага с голяма всекидневна-механа, кухненски бокс, камина. На първият етаж има още съвременна баня, тоалетна, хол и спалня. Вторият етаж е с три спални,антре и килер. Легловата база е за 16 човека . Къщата е изцяло обзаведена, разполага с всички необходими мебели, ел. Уреди, домакински съдове и удобства. На входа е построена 30 кв.м. остъклена лятна кухня/зимна градина, разполагаща с барбекю, мивка, кухненско обзавеждане и места за настаняване на 20 човека. Прозорците се демонтират през лятото. От нея се излиза на просторна тераса с площ от 40 кв.м., опасваща къщата от юг и югоизток , с възможност за разполагане на маси и пейки за още 20 човека

    Стопанска постройка е с площ от 103 кв.м. на етаж. На първият етаж са изградени складовете за дървата за парното и камината ,самостоятелно помещение за дизеловия агрегат и WC. Вторият етаж се използва като складово помещение за машини, инструменти, инвентар. То е с 2 големи дървени врати. Покривът е ремонтиран и обновен.

    Външното барбекю разполага с пещ и тераса за гости с площ от 30 кв.м.

    Външното жилищно пространство е красиво аранжирано с тревни площи, алеи и площадки, цветни лехи и декоративна растителност, създавайки идеалните условия за забавление на семейство и приятели или просто за почивка и поемане на естествената красота, която ви заобикаля.
    Имотът се подържат целогодишно от професионалисти в перфектно състояние.
    Входната врата се състои от три части , с изграден навес-малка входна,пешеходна врата и голяма, двукрилна врата с размери 6 х 3 метра.

    Разположението на имота е в централната, най-висока част на махалата, до главния път.
    От двора и прозорците се разкрива прекрасна гледка към билата на Стара Планина .

    Селцето е част от туристическия маршрут връх Ком нос Емине и в близост се пресичат няколко еко-пътеки.

    Имотът е подходящ, както за Вашите семейни почивки, така и за къща за гости.
    Чистият въздух , изворната вода и богатата растителност осигуряват необходимите условия за отглеждане на стада животни, риба, билки и гъби .
    Живописният район е подходящ за любителите на планинарството, лова, риболова, селския, културен и еко туризъм.
    За любителите на по силни усещания пресечения терен и гората благоприятстват изграждането на трасета за планинско колоездене,ендуро и офроуд 4х4 .

    Това е наистина уникална възможност да притежавате част от с планинския рай!

    Преглеждания на обявата: 12
  • Основна информация:
    Квадратура:123 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Обзаведен , Саниран ,
    Цена: 195 000 EUR
    1585.36 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Габрово, с. Конарското
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕС ДИ ЕН ЕСТЕЙТС ЕООД
град Стара Загора, гр. Казанлък, бул. '23-ти Пехотен Шипченски Полк' 2, ет.1, офис 1
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕС ДИ ЕН ЕСТЕЙТС ЕООД
Продава Пром. помещение 680 000 EUR

град Стара Загора, Индустриална зона - изток
Продава 4-стаен 125 000 EUR

град Стара Загора, Център
Продава Къща Цена при запитване

с. Бузовград, област Стара Загора
Продава Къща 550 000 лв.

с. Долно изворово, област Стара Загора
Продава 3-стаен 135 000 EUR

к.к. Боровец, област София
Подобни обяви
Продава Къща 195 000 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 197 989 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 195 000 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Къща 197 989 EUR

с. Конарското, област Габрово
Продава Хотел 350 000 EUR

гр. Севлиево, област Габрово