Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Перник, Кошаревска махала, 248 кв.м, 210 800 EUR

  • Допълнителна информация:
    Пред АКТ 15
    Строително-инвестиционен бранд 'КомАд' предлага ексклузивно за продажба модерна и функционална къща в луксозен затворен комплекс от къщи намиращ се на само пет минути от централната част на гр. Перник

    Локация:
    Теренът е локализиран в подножието на планини, представлява югоизточен склон с прекрасна гледка към планините Витоша , Люлин и Голо Бърдо , а в далечината се виждат върховете на Рила .
    Именно тази гледка е в основата на специфичното градоустройствено решение, което позволява тя да стане част от живота на обитателите на всяка къща.
    Това е постигнато чрез организацията на вътрешната алейна мрежа в комплекса по начин, който дава възможност всеки прилежащ двор и къща да са изцяло ориентирани към хубавата гледка и да се радват на чудесното югоизточно изложение.
    Разположението на трите типа къщи в три реда, с подходи от затворена еднопосочна алейна мрежа, в комбинация с денивелацията на терена, води до обемно пространствено решение, при което всяка дневна е изцяло ориентирана към прекрасната гледка, а всички жилищни помещения имат добро изложение.
    В границите на комплекса е предвидена спортна рекреационна зона с басейн и игрище, а свободните площи са богато озеленени.

    Къща 5
    Парцел: 458.50 кв.м с разгъната застроена площ от 247.92 кв.м и двор 373.09 кв.м.
    Сграда 5, както всички къщи от втори ред е решена по специфичен начин на две нива и това и дава възможност за максимално възприемане на чудесната гледка от голямата покривна тераса (63 м2) и просторната дневна (36 м2).
    Двете спални са разположени на долното ниво заедно с голяма баня (8м2) и перално помещение. На това ниво е предвидено и котелно помещение със склад, до което има едновременно външен и вътрешен достъп.Към къщата има и паркомясто. Предимство е и подовото отопление, като има 2 варианта с термо помпа или пелети.

    Входът към къщата е решен на горното ниво на дневната, а към антрето е обособено помещение от 6м2, което може да бъде използвано за дрешник или килер. За къща 5 и къща 6 са предвидени общо 3 паркоместа в близост до входовете им.

    Оглед на имота
    Може да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с нас и продиктувайте референтния номер на офертата по долу.

    Разервация на имота
    Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен договор.

    Допълнителни усуги
    Можем да осигурим допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно преминаване през процеса на закупуване. Услугите, който можем да предложим са интериорен дизайн с изпълнение по ваш вкус, одобрение за потребителски и ипотечен кредит.

    Преглеждания на обявата: 141
  • Основна информация:
    Квадратура:248 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С паркинг , Лизинг , Бартер , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран ,
    Цена: 210 800 EUR
    850 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Перник, Кошаревска махала
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОМАД
град София, бул. България 106
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от КОМАД
Продава 3-стаен 107 803 EUR

град Русе, Централен южен район
Продава 2-стаен 79 850 EUR

град Русе, Централен южен район
Продава 3-стаен 234 000 EUR

град София, Малинова долина
Продава Къща 560 000 EUR

град София, Бъкстон
Продава 2-стаен 110 550 EUR

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава Къща 84 000 лв.

град Перник, Кошаревска махала
Продава Къща 252 960 EUR

град Перник, Кошаревска махала
Продава Парцел 39 000 EUR

град Перник, Кошаревска махала
Продава Парцел 56 000 EUR

град Перник, Кошаревска махала
Продава Парцел 36 000 EUR

град Перник, Кошаревска махала