Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Варна, Свети Никола, 635 кв.м, 680 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    'ХЕРА 44' има огромното удоволствие да Ви предложи ЕКСКЛУЗИВНО ЕДИН ИМОТ- УНИКАЛНО БИЖУ във всяко отношение- ЛОКАЦИЯ,АРХИТЕКТУРНО РЕШЕНИЕ, ПАНОРАМА,ЦЕНА И МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ В ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО!НЕСКРИВАЕМА МОРСКА ПАНОРАМА ОТ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА В ДВОРА!
    Намира се на втора линия над магистралата Варна Златни пясъци ,на видимо,но същевременно тихо и закътано място.Къщата е с уникална архитектура в средиземноморски стил . Построена е преди 20 години.На първия етаж се намира кухненско помещение на ламинат с два реда двойни шкафове общо около 12 метра, със съвременни електрически уреди; трапезария с барплот и с дизайнерско осветление; зимна градина; мокро помещение с котел на твърдо гориво 60KW и 200 литров бойлер; друго котелно с котел на ток; складово помещение за хранителни продукти и с монтирани рафтове по стените, складово помещение за инструменти, перално помещение. Този етаж е 206 кв.м. и там са разположени 3 помещения, които могат да бъдат приспособени за фитнес, кабинети или сауна, тъй като са с прилежащи WC.Вторият етаж е 150 кв.м. и представлява два двустайни апартамента със самостоятелни баня и WC, към всеки хол от апартаментите има тераса с панорама към морето.
    На този етаж настилката е високо-качествен ламинат - цвят бамбук, а санитарните помещения са с РVC ламперия по стените и таваните.
    Третият етаж е също 150 кв.м., той е аналотичен с втория, като в единия апартамент стаите са три, там има кръгла арка със закръглени френски прозорци. Стаите са с топлоизолация, след ремонт.
    Четвъртият етаж е 130 кв.м. и представлява П-образно студио с вътрешна топлоизолация 5 см, арка еркер със закръглени френски прозорци. Има вградена кухня с фирмени ел. уреди миялна машина, котлони с керамични плотове, електрическа фурна с абсорбатор и керамична мивка. Отделно има дрешник и баня с WC.Дограмата в цялата къща е нова на немската фирма Коmmerling , има изградена кабелизация за видеонаблюдение, СОД, прекаран интернет и кабелна телевизия. Отоплението е централно на ток, като има 2 два електромера трифазен и обикновен.Към къщата са монтирани соларни панели, които значително намаляват разходите за електричество.Има възможност да се осигури кредит.Имотът не е ипотекиран!ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДА ОГЛЕДАТЕ ЕДИН ИМОТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА!

    Преглеждания на обявата: 31
  • Основна информация:
    Квадратура:635 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 680 000 EUR
    1070.86 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ХЕРА 44 ООД
      град Варна, бул. Сливница 75
      www.hera44.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Варна, Свети Никола
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХЕРА 44 ООД
град Варна, бул. Сливница 75
www.hera44.bg
Профил на агенцията
Брокер: Мая Дянкова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ХЕРА 44 ООД
Продава Парцел 32 000 EUR

с. Болярци, област Варна
Продава Къща 105 990 EUR

с. Здравец, област Варна
Продава Парцел 14 000 EUR

с. Чернево, област Варна
Продава 4-стаен 190 500 EUR

град Варна, Център
Продава Гараж 15 000 EUR

град Варна, Левски 2
Подобни обяви
Продава Къща 326 000 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава Къща 144 500 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава Къща 400 000 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава Къща 145 000 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава Къща 680 000 EUR

град Варна, Свети Никола