Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Стара Загора, с. Гранит, 110 кв.м, 49 999 лв.

  • Допълнителна информация:
    Имаме удоволствието да ви представим прекрасен имот - масивна двуетажна тухлена къща с РЗП е 110 кв.м , двоен гараж и магазин в село Гранит построена през 1985 год.
    Разпределението на първия етаж е остъклено предверие, коридор две стаи и кухня, вход за изба. Вторият етаж е с разпределение кухненски бокс с трапезария и тераса, две спални, коридор с дървена ламперия. Дворът е 600 кв.м. , в предната му част от към улицата се намира помещението за магазин, до него е гаражът за две коли. Село Гранит е известно с Гранитския дъб, най-старото дърво в Европа и единствения Музей на мотиката. Село Гранит е предпочитано място за художници и хора на изкуството. В последните години интересът на чужденци / германци, австриици, англичани,руснаци, испанци и други /живеещи в село Гранит е огромен.
    Редовен транспорт от Чирпан и Пловдив. Има действащи детска градина, училище, читалище с библиотека и галерия, три хранителни магазина, един смесени стоки , лекар и стоматолог три пъти в седмицата , ловна дружинка, 2 кабелни оператора, високоскоростен интернет и други удобства. Най близката болница е в град Чирпан. Водоемите в околността ще зарадват любителите на спортния риболов. (4ри язовира Гранит, Казлъка, Чирпан бунар, Котарак чешма). В непосредствена близост до селото тече река Татаркория, а само на 3,5 км се намира пещерата Чирпан бунар . Популярно е сред много творци и чужденци, търсещи спокойствие, уединение, природа и чист въздух. Силно развито е земеделието, отглеждането на зеленчуци, лозарство, а в последните години и пчеларство. Едни от забележителностите в селото са най-стария дъб в Европа, единствения частен музей на мотиката и винарската изба.Има няколко маршрута, по които можете да стигнете до селото от Пловдив. Маршрут: 1 .Пловдив по магистралата до село Оризово и след 5 км сте в Гранит. 2. Пловдив - Раковски- Брезово- Чоба-Тюркмен-Гранит 3. Пловдив - Скутаре- Рогош-Маноле-Манолско Конаре-Шишманци-Белозем-Опълченец-Оризово-Гранит.

    Преглеждания на обявата: 329
  • Основна информация:
    Квадратура:110 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Обзаведен ,
    Цена: 49 999 лв.
    454.53 лв. на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Стара Загора, с. Гранит
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТНИ
град Пловдив, ул.'Орфей' 2
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТНИ
Продава Къща 38 000 лв.

с. Тюркмен, област Пловдив
Продава Къща 17 500 лв.

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Пром. помещение 60 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора
Продава 3-стаен 169 000 EUR

град Пловдив, Кючук Париж
Продава Парцел 10 000 EUR

с. Чоба, област Пловдив
Подобни обяви
Продава Къща 49 999 лв.

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 17 500 лв.

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 27 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 37 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 24 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора