Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Хотел в област София, гр. Елин Пелин, 2256 кв.м, 1 400 000 лв.

  • Допълнителна информация:
    Стойностен имот с голям потенциал за печеливш бизнес с прилежащ УПИ 2270кв.м, находящ се в самия център на с. Лесново, разположено 5 км. от гр. Елин Пелин, на 9 км. от автомагистрала Тракия, на 12 км. от магистрала Хемус, на 33 км. от гр. София! Близостта на имота до ЖП транспорт /гара Елин Пелин по линията София Пловдив Свиленград и гара Столник по линията София Карлово Бургас/, до основни магистрали и наличието на летище в с. Лесново, предоставят многобройни възможности за развитие, а разпределението на сградата обуславя възможностти за функционирането й като Дом за възрастни хора, Медицински център /санаториум или профилакториум/, Хотел, Спа-комплекс, туризъм, бизнес клуб и мн.др.
    Сградата е разположена в равен двор с голямо лице на широка, асфалтирана улица. Изградена е със здрава стоманобетонна конструкция, носещи греди, колони, шайби и преградни тулени стени, с изпълен дренаж около постройката, подменени водосточни тръби и олуци, изградена асансьорна шахта! Сградата е с акт 14 и се състои от:
    - Сутерен фитнес център и плодохранилище фитнес центърът се състои от зала за тренировки, две отделни съблекални с душ и тоалетна - за мъже, за жени, физиотерапия с две кабини, спа център със сауна, парна баня и зала с джакузи
    - I-ви етаж административен блок, главно фоайе, сан. възли за мъже и отделно за жени, зала за срещи, отделна конферентна зала, дневен бар, ресторант с кухненски блок
    - На II-ри и III-ти етаж са разположени общо 10 самостоятелни стаи, всяка от които е със собствен санитарен възел и 10 бр. апартаменти, всеки от тях състоящ се от входно антре, сан. възел и две стаи. Възможност за разполагане на 50 легла.
    Монтирана алуминиева дограма със стъклопакет. Под навсякъде циментова замазка, стени и тавани- шпакловани над 60 -70 %.
    За сградата е изграден самостоятелен трафопост, включително и кабели до захранващата ел. подстанция. Изградени са ВиК инсталацията, ел. връзките, вентилационна, противопожарна и инсталация, като остава малка част за довършване от тях. Имотът разполага с термо-помпа вода-въздух за отопление и има частично изградена инсталация за целта, като е предвидено и отопление на ток с климатици за помещенията. В двора има шахта, като е предвидено да се разположи и пречиствателна станция.
    Плосък покрив на сградата ремонтиран преди около 1 година, от който се разкрива невероятна гледка във всички посоки! Имот, заслужаващ внимание с огромен инвестиционен потенциал и развитие ! Работим с колеги !

    Преглеждания на обявата: 23
  • Основна информация:
    Квадратура:2256 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 1 400 000 лв.
    620.56 лв. на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, гр. Елин Пелин
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕВРОПРОЕКТ - ЛТ-ОАНИТ
град София, ул. Кракра 19
Профил на агенцията
Брокер: Лилия Йорданова - гр. София, ул. Кракра:19
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на хотели
Други обяви от ЕВРОПРОЕКТ - ЛТ-ОАНИТ
Продава Къща 184 990 EUR

град София, с. Владая
Продава Земеделска земя 33 000 EUR

с. Радинград, област Разград
Продава 1-стаен 88 000 EUR

град София, Мусагеница
Продава Парцел 2 025 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава Парцел 38 500 EUR

с. Лесново, област София
Подобни обяви
Продава Хотел 1 440 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Хотел 1 450 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Хотел 1 400 000 лв.

гр. Елин Пелин, област София
Продава Парцел 85 500 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Земеделска земя 70 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София