Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Симеоново, 195 кв.м, 370 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    NO COMISSION! СУПЕР ЛУКС! ПАНОРАМНИ ГЛЕДКИ! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! ТОП ЛОКАЦИЯ!

    ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

    На последният етаж на сградата е разположен уникален четиристаен апартамент! Представете си колко уютно е на последния етаж на къща заради скосяванията и умножете това усещане по 168м2 жилищна площ! Най-високата част на тавана е над 4м, което ще Ви даде изключително усещане за пространство. Дневната е огромна, близо 50м2 с излаз на покрита тераса, предлагаща невероятна гледка Витоша! Родителската спалня е със собствена баня и тераса. Предвидени са още две санитарни и едно мокро помещение. Достатъчно светлина се гарантира от множество VELUX прозорци.

    Комплекс ВЕРМОНТ Ви гарантира спокойствие и високо качество на живот в полите на Витоша. Апартаментите са с уникални разпределения и предлагат спиращи дъха гледки към София и планина Витоша. Слънчеви панели ще захранят осветлението в двора и общите части, акумулаторна станция за съхранение на свръхпроизводството, както и система за събиране на дъждовна вода, нужна за зелените площи. Вашата сигурност е гарантирана с видеонаблюдение на комплекса, системата на бравите е Мастъркий а видеодомофоните са с 8-инчов дисплей и интелигентна система на отваряне. Отоплението е предвидено на газ, с индивидуални котли, които можете да контролирате и от разстояние за Ваше удобство.

    ЛОКАЦИЯТА няма как да бъде по-добра за квартала! Комплексът е разположен на минути пеша от центъра на Симеоново и магазини БИЛА и Фантастико. На пешеходно разстояние се намира детска градина Жива Вода , спирка на рейс 98 и няколко ресторанта. Не е за пренебрегване факта че склоновете на Витоша са отдръпнати в по-голяма степен спрямо Бояна например, което ви гарантира максимално дълго слънцестоене! За гледките няма да говорим, заповядайте в офисът ни и ще ви ги покажем! Само за наши клиенти предлагаме обиколка с дрон, за да видите гледката от апартамента Ви!

    ИНВЕСТИТОРЪТ е с огромен опит в луксозното строителство и не прави компромис с качеството на материалите и работната ръка за всеки свой обект. На лице са няколко шедьовъра на съвременното строителство само в кв. Симеоново, изпълнени и въведени в експлоатация в предвидените по проект срокове.

    Референтен номер - 353

    За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0882 100 101 Волантис България

    Преглеждания на обявата: 135
  • Основна информация:
    Квадратура:195 кв.м
    Етаж:4-ти от 4
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла, 2024 г.
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Лизинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 370 000 EUR
    1897.43 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Симеоново
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
град София, бул. България 53, ет. 3, офис 27
www.volantis.bg
Профил на агенцията
Брокер: Офис България - бул. България 53, ет.3, офис 27
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
Продава 3-стаен 240 148 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 4-стаен 310 327 EUR

град София, м-т Гърдова глава
Продава 4-стаен 537 000 EUR

град София, Симеоново
Продава 4-стаен 350 500 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 4-стаен 349 000 EUR

град София, Овча купел
Подобни обяви
Продава 4-стаен 446 520 EUR

град София, Симеоново
Продава 4-стаен 506 200 EUR

град София, Симеоново
Продава 4-стаен 370 000 EUR

град София, Симеоново
Продава 4-стаен 459 240 EUR

град София, Симеоново
Продава 4-стаен 460 000 EUR

град София, Симеоново