Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Габрово, с. Идилево, 120 кв.м, 95 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Реновирана къща в старопланинското село Идилево, на 34 км. от Велико Търново

    Открийте спокойно бягство в сърцето на природата с този безупречен двуетажен дом в очарователното село Идилево, идеално разположено само на 30 км от културния център Велико Търново и заобиколено от спиращи дъха панорамни гледки към открита гора.

    Сгушен в идиличен пейзаж, този обмислено реновиран имот предлага перфектната комбинация от селски живот и модерно удобство. Разполага с просторен 145 кв.м. жилищна площ, тази тухлена къща разполага с привлекателна всекидневна с отворен план и кухня на приземния етаж, заедно с душ кабина с тоалетна и допълнителна стая. На горния етаж ви очакват три удобни спални, две от които водят към панорамни тераси, предлагащи хипнотизираща гледка. Коридор и санитарен възел с вана допринасят за функционалното разпределение, което гарантира комфорт и удобство.

    Влезте вътре и се насладете на елегантност на всяка крачка, с ламиниран паркет, излъчващ изтънченост и красиви плочки в коридора, кухнята и стълбището. Украсени с UPVC двоен стъклопакет, PVC прозорците на дома подобряват както естетиката, така и енергийната ефективност, докато голяма, автентична камина във всекидневната излъчва топлина и чар. Радиаторите във всяка стая гарантират Вашия комфорт през цялата година.

    Разположен върху обширен парцел от повече от 3000 кв. м., този имот е рай за любителите на открито. Прегърнете свободата да създадете своята мечтана градина, да организирате събирания или да се отдадете на различни дейности, заобиколени от красотата на природата. Заедно с основната къща, две стопански постройки и гараж предлагат достатъчно решения за съхранение и удобен паркинг.

    Удобно разположен само на 1 км от главния път, свързващ София и Варна, този имот осигурява лесен достъп до известни градове като Велико Търново, Габрово и Севлиево. Потопете се в очарователното село Идилево, където модерните удобства и основните комунални услуги са на една ръка разстояние.

    Това е изключителна възможност да прегърнете спокойствието на селския живот, докато се наслаждавате на модерни удобства и завладяваща панорама. Не пропускайте шанса си да притежавате това напълно реновирано бижу в сърцето на Централна Северна България!
    5422008

    Преглеждания на обявата: 90
  • Основна информация:
    Квадратура:120 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж ,
    Цена: 95 000 EUR
    791.66 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Габрово, с. Идилево
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЯНТРА ХОУМС
град Велико Търново, Пл. 'Славейков' 7
www.yantrahomes.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЯНТРА ХОУМС
Продава Къща 58 800 EUR

с. Страхилово, област Велико Търново
Продава Къща 17 000 EUR

гр. Дряново, област Габрово
Продава Къща 34 800 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Продава Къща 65 940 EUR

с. Иванча, област Велико Търново
Продава Къща 89 995 EUR

с. Гостилица, област Габрово
Подобни обяви
Продава Къща 75 000 EUR

с. Идилево, област Габрово
Продава Къща 95 000 EUR

с. Идилево, област Габрово
Продава Къща 95 000 EUR

с. Идилево, област Габрово
Продава Къща 75 000 EUR

с. Идилево, област Габрово
Продава Къща 95 000 EUR

с. Идилево, област Габрово