Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в област Бургас, гр. Царево, 315 кв.м, 500 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    'ИМОТИ ЯНЕВ' Ви предлага многофункционален петстаен апартамент тип мезонет в бутикова сграда, разположена на морския бряг в гр. Царево. Царево е черноморски град с прекрасни плажове и развит туризъм. Градчето предлага разнообразни места за настаняване, заведения за хранене и различни морски атракции. Предпочитано място за почивка от туристи от различни възрасти и националности, търсещи уюта на южното черноморие, ценящи вкусната морска храна и желаещи да се насладят на богата културна програма. Градчето се развива динамично през последните години и е избор за втори дом за много българи и чужденци.
    Апартаментът е разположен в новопостроена и въведена в експлоатация сграда с луксозни общи части, асансьор и озеленен двор. Зданието е разположено в централната част на гр. Царево, на първа линия море. Освен с местоположението си, сградата впечатлява и с уникалната си фасада. Качеството на строителството е високо - стоманенобетонна конструкция с тухлена зидария, топло- и хидроизолация, общите части са напълно завършени по БДС - с качествен гранит, мазилки и парапети. Апартаментът е разположен на 2-ри и 3-ти жилищен етаж на сградата, с изглед към морето е и е с площ от 314.62 кв.м. Разпределението му е функционално, апартаментът е изключително удобен и просторен и гарантира неповторими морски гледки, а възможността да бъде завършен по ваш проект го превръща в мечтаното жилище. Имотът е без такса поддръжка и е с възможност за закупуване на паркоместа. Свободната площ в имота е 600кв.м. и е предназначена изключително за ползване от собствениците на апартаменти и техните гости. Там е предвидено озеленяване и кътове за отдих. Предимства на имота: Уникално местоположение; Спиращи дъха гледки към залива; Луксозно строителство от най-висок клас; Акт 16; Все още има възможност за избор на жилище; Завършване по проект на купувача на преференциални цени; Зона за отдих и озеленен двор; Бърз достъп до магазини и заведения за хранене; Подземен паркинг; Малко собственици в цялата сграда; Без такса поддръжка. https://imotiyanev.com/mezonet/id153

    ЕКИПЪТ НА 'ИМОТИ ЯНЕВ' СЕ СЪСТОИ ОТ ЮРИСТИ С МНОГОГОДИШЕН ОПИТ ВЪВ ВЕЩНОТО ПРАВО И СДЕЛКИТЕ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОИТО ЩЕ ИЗРАБОТЯТ ЗА ВАС НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ ДОГОВОР, НОТАРИАЛНИЯ АКТ И ВСИЧКИ ДРУГИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБАТА НА ИМОТА!

    Преглеждания на обявата: 69
  • Основна информация:
    Квадратура:315 кв.м
    Етаж:2-ри от 4
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла, 2019 г.
    Особености:Асансьор , Интернет връзка , Контрол на достъпа ,
    Цена: 500 000 EUR
    1587.3 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Царево
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ ЯНЕВ
град Бургас, гр. Бургас и гр. Царево
www.imotiyanev.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от ИМОТИ ЯНЕВ
Продава Парцел 46 500 EUR

с. Синеморец, област Бургас
Продава Многостаен 85 000 EUR

гр. Приморско, област Бургас
Продава 2-стаен 93 090 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Земеделска земя 200 000 EUR

с. Варвара, област Бургас
Продава 3-стаен 126 000 EUR

гр. Царево, област Бургас
Подобни обяви
Продава Многостаен 240 000 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Многостаен 500 000 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Многостаен 399 990 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Многостаен 95 000 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Парцел 126 000 EUR

гр. Царево, област Бургас