Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Варна, с. Блъсково, 160 кв.м, 56 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    24.7 Agency продава двуетажна къща с разгъната застроена площ от около 160 кв.м., гараж и голяма градина с площ 3970 кв.м.
    Градината е разделена на 2 части, като едната част е перфектно поддържана и заградена, като широко зелено пространство около къщата. Другата част от градината, разположена в непосредствено съседство, представлява зелена зона с буйна растителност, свързваща имота с пояс от дървета в покрайнините на селото.
    Приземният етаж на къщата има няколко входа и се състои от входно антре, коридор, кухня, трапезария, всекидневна, офис /може да се ползва и като спалня/, баня с тоалетна, килер и мокро помещение. Подът навсякъде е красиво покрит с каменни плочи, а таваните са с дървени греди, открояващи се и придаващи автентичен вид на къщата.
    Вътрешно стълбище води към втория етаж, където са разположени двете спални, коридор, и баня с тоалетна. От всяка спалня има излаз към просторните веранди, които откриват приятна гледка към градината и хълмовете край селото.
    Къщата разполага с камина и локално парно отопление. Предлага се обзаведена, като много малка част от мебелите ще бъдат взети от настоящите й собственици.
    Градината е много добре поддържана, като в нея има и кладенец, с който се напояват тревните площи и служи за пълнене на преместваем басейн.
    Имотът се намира в покрайнините на селото, на тихо и спокойно място и същевременно с бърз и удобен достъп до главната улица в селото.
    Красиво и бързо развиващо се местенце, в което все повече къщи се реновират или се строят нови. Разполага с всичко необходимо за спокоен живот на село - магазини, ресторант, винарна, фризьорски салон, училище, кметство, поща, читалище, църква и т.н. Намира се на 57 км от Варна и на 14 км от Провадия. На 1.4 км от селото има голям язовир, подходящ за риболов и разходки сред природата.
    От екипа на 24.7 Agency Вие получавате квалифицирани правни консултации и услуги, както проверка и изготвяне на всички необходими документи за закупуването на Вашият имот. Съдействаме на нашите клиенти за отпускане на банков кредит при най-добри условия!
    За огледи и повече информация цитирайте кода ID2470088 позвънете на тел.: 0879000204

    Преглеждания на обявата: 101
  • Основна информация:
    Квадратура:160 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , Обзаведен ,
    Цена: 56 000 EUR
    350 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Варна, с. Блъсково
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АГЕНЦИЯ 24.7
град Варна, ул. Иван Драсов 5, офис 1
247agency.bg
Покажи телефон
09XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АГЕНЦИЯ 24.7
Продава 2-стаен 89 665 EUR

град Варна, Възраждане 4
Продава 4-стаен 140 000 EUR

град Варна, к.к. Чайка
Продава Парцел 28 600 EUR

с. Припек, област Варна
Продава 3-стаен 98 800 EUR

град Варна, Погреби
Продава Парцел 39 000 EUR

с. Доброглед, област Варна
Подобни обяви
Продава Къща 56 000 EUR

с. Блъсково, област Варна
Продава Къща 56 000 EUR

с. Блъсково, област Варна
Продава Къща 13 000 EUR

с. Блъсково, област Варна
Продава Къща 56 000 EUR

с. Блъсково, област Варна
Продава Къща 56 000 EUR

с. Блъсково, област Варна