Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Заведение в област Бургас, гр. Поморие, 230 кв.м, 190 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Голямо Заведение на Втора линия Море, Поморие
    БЕЗ КОМИСИОННА!
    ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН! ЕДИСТВЕН В КОМПЛЕКСА! СВЕТЛИНА И ПРОСТОР! 3 ВХОДА! ЛИЦЕ КЪМ БАСЕЙНА! НОВ! КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО! ДО ПЛАЖА! БИЗНЕС ИМОТ! ЧОВЕКОПОТОК! ПАРТЕР! ПАРКИНГ!
    ПЕТРАКИЕВИ недвижими имоти представя Чисто ново, просторно, закрито помещение със статут на бистро или бирария. Разположено в желан район на 2ра линия море, сред иглолистна гора само на 150 м от широка и златиста пясъчна ивица на балнео курорта Поморие, в елитния петзвезден комплекс Флора Бийч Резорт . Комплексът е с много добра локация и работи на пълен капацитет през летния сезон. Разполага с голям външен басейн, рецепция, луксозни общи части, паркинг, детска площадка, барбекю и др. Мястото е комуникативно, с постоянен човекопоток през лятото, в близост до други апарт хотели.
    Заведението се намира на партерен етаж с възможност за разполагане на маси пред басейна. Разполага с три отделни входа от страна на басейна, от страна на пешеходната алея и улица, както и от входа на Г секция на сградата. Общата му площ е 229,66 кв.м разпределени в основна зала с големи витрини, санитарен възел за посетители (за мъже и жени), санитарен възел за персонал, складови помещения, кухня, помещение за подготовка, шублер за издаване на поръчки. Заведението е завършено до ключ с оборудвани бани. Единствен ресторант в комплекса, което предполага повече доходи и чувствителна нужда от отварянето му. През светлата част на деня може да функционира като ресторант тип Бързо хранене , а вечер по избор на собственика да работи на а-ла-карт меню . Достатъчно голямо , което дава възможност за организиране на мероприятия.
    Предимства: Отлична инвестиционна възможност, имайки предвид че е единственото заведение и през летните месеци комплексът работи при пълна заетост. Много добра локация, голямо и светло помещение, възможност за маси пред басейна. Качествено строителство.. Ново помещение. 3 входа. Комуникативно място, в непосредствена близост няма друго заведение с външен вход.
    Флора Бийч Ризорт се намира на 15 км от Бургас, 9 км от летище Бургас, на 3 минути пеша от южния плаж на Поморие, на 1,5 км от Аквапарк, в близост до магазини, ресторанти, заведения. Недалеч от калните бани и Музеят на солта в Поморие.
    Код на офертата САТ 475.
    НИЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ- ИЗГОДНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА БАНКОВО КРЕДИТИРАН

    Преглеждания на обявата: 78
  • Основна информация:
    Квадратура:230 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 190 000 EUR
    826.08 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Поморие
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19
Профил на агенцията
Брокер: Цветан Петракиев - гр. Бургас, ул. Цар Асен 19
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на заведения
Други обяви от ПЕТРАКИЕВИ ООД
Продава 2-стаен 105 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава 3-стаен 310 000 EUR

град Бургас, Зорница
Продава 3-стаен 120 000 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Продава 1-стаен 47 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Вила 65 900 EUR

град Бургас, в.з.Острица
Подобни обяви
Продава Заведение 200 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Заведение 190 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Заведение 260 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Заведение 855 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава 3-стаен 269 601 EUR

гр. Поморие, област Бургас