Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Мезонет в град София, Витоша, 510 кв.м, 900 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    VIDEO PRESENTATION ATTACHED

    Имотът е разпределен по следния начин: първи етаж (151.65 кв.м.) се състои от широк коридор, баня, спалня за гости/офис, голям хол, помещаващ просторния хол с кухня и излаз към две тераси.

    Входната зона е представителната, но и обслужваща част в едно жилище. Тя е максимално функционална по отношение на външни дрехи и обувки, технически инсталации и оборудване. Представителната част се дефинира с пейката, която е продължение на стълбата за 2-ро ниво и бързата закачалка.
    Външните дрехи и обувки са обособени в предната част на техническото помещение, находящо се зад входната врата и отделено с плъзгаща се огледална врата от коридора. В задната част на техническото помещение са предвидени газовия котел, колекторната кутия и бойлера, както и голяма мивка.

    Централно място в дневното пространство заема камината, като нейното местоположение я определя като център на дома и семейния уют.
    Предлагаме газова камина, която е тристранно отворена, което позволява визуален контакт с нея от всяка една зона на дневното пространство.

    Телевизорът в дневното пространство е ситуиран, така че да може да се вижда, както от меката мебел, така и от трапезарната маса и кухнята. По този начин меката мебел е свободно стояща, а стената на телевизора остава свободна или за нисък тв-шкаф или за висока етажерка.

    Друга важна тема са терасите, прилежащи към жилищното пространство. Тяхната настилка е на двоен под , което означава подконструкция на крачета и финишна настилка. В самият проект е заложено вратите към терасите да не са на едно ниво с настилката на апартамента, а да има стъпало, което оптимизирахме да е максимално ниско (12см) и удобно за излизане на терасите.

    Пренасяме се на второ ниво, където имаме преходната зона с пералнята/сушилнята и гладачното.
    Вторият етаж е с площ от 157.41 кв.м. и се състои от Master Bathroom с излаз към тераса и със собствен дрешник и баня с тоалетна, от която може да излезете директно на втора тераса, още две спални и допълнителна баня с тоалетна за тях.

    Третият етаж е с площ от 157.41 кв.м и е огромна покривна тераса с 360 градусови гледки към Витоша и към София. Терасата има изводи за барбекю и джакузи, така и проект за озеленяване, който ще я превърне във вашият градски рай.

    Жилището ще бъде с готови настилки от италиански мрамор и масивен паркет, завършени бани и вградени климатици във всяка стая.

    Vitosha Residential Park е затворен комплекс, включващ четири жилищни ceĸции, оформящи лyĸcoзнa сграда c мoдepнa визия и PЗΠ 14 352 ĸв. м.
    В двор на площ 2400 кв.м са разположени детски кът с различни забавления.
    Комплексът е с денонощна охрана, рецепция и управител на място.

    Отопление на газ и мултисплит система за климатици.
    Етажи 6, 7 и 8 /Включено е водно подово отопление, настилки, плочки в баните и техническото помещение, осветителни тела, кухненски уреди висок клас, санитария по баните, камина на газ, вградени, скрити климатични тела, ключове и контакти/ Възможност за закупуване на 2 подземни паркоместа, гараж на партер и две надземни открити паркоместа.

    За повече информация се обадете на посочения номер.

    Преглеждания на обявата: 85
  • Основна информация:
    Квадратура:510 кв.м
    Етаж:6-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 900 000 EUR
    1764.7 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
град София, кв. Гоце Делчев, ул. Славовица 41
https://kingdomproperty.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на мезонети
Други обяви от КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
Продава 3-стаен 245 500 EUR

град София, Зона Б-19
Продава Гараж 50 000 EUR

град София, Драгалевци
Продава 2-стаен 260 000 EUR

град София, Лозенец
Продава 2-стаен 342 000 EUR

град София, Център
Продава Заведение 431 880 EUR

град София, Студентски град
Подобни обяви
Продава Мезонет 298 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 197 650 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 298 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 310 000 EUR

град София, Витоша
Продава Мезонет 900 000 EUR

град София, Витоша