Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в град София, Левски Г, 43 кв.м, 75 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Директно от инвеститора и без комисионна!
    Предлагаме за продажба ап. А2 04, едностаен/студио със статут на апартамент, на втори жилищен етаж (кота +3,00м.) с РЗП 36 кв.м. (43кв.м. с вкл. общи части) в новата ни сграда Lion Hill етап 1. Цената на апартамента е 75 000 евро с вкл. ДДС. В сградата все още има избор на студия, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти с различни големини и изложения, на различни етажи, както и паркоместа - разгледайте всички свободни обекти на уебсайта ни tanit.bg.

    Сграда Lion Hill е предвидена да се изпълни с най-висок клас материали, като целта ни е да се откроява с по-високо качество на изпълнение от другите сгради в района. По този начин искаме да осигурим максимален комфорт на собствениците, ниски сметки и дългогодишна безпроблемна експлоатация.

    Предвидили сме зидариите да бъдат с най-висококачествени тухли на Wienerberger, а фасадата на сградата да бъде изпълнена с топлоизолация и мазилка на Baumit. Цялостното решение за фасадата на сградата е замислено да предложи топлоизолация и шумоизолация от най-висок клас, както и по-ниски разходи за отопление и охлаждане.

    За Вас сме избрали най-висок клас 7-камерна дограма на световния лидер Schüco, сертифицирана по стандартите за пасивни къщи в Германия, с троен стъклопакет и стъкло четири сезона, топъл дистанционер и транспортен профил. Входните врати на апартаментите ще са на лидера в областта Solid 55. Отоплението е предвидено да бъде с климатици, а топлата вода на електрически бойлери. Общите части на сградата ще бъдат изградени по дизайнерски проект. Предвиден е контрол на достъпа до сградата с лицево разпознаване и видеонаблюдение на общите части за максимална сигурност. В двора на сградата ще бъде изградено просторно озеленено пространство за почивка и игри с контролиран достъп само за собствениците.

    Екипът, отговорен за проектирането и изпълнението на сграда Lion Hill, е съставен от доказани професионалисти с дългогодишен опит и десетки реализирани жилищни сгради, построени стотици хиляди кв.м. РЗП и множество награди за Сграда на Годината и Фасада на Годината. Както и за останалите проекти на Танит Груп, главен изпълнител на сграда Lion Hill са отново нашите партньори от фирма Юнимекс, главен проектант е арх. Иван Моев и студио Топ Арх.

    Сграда Lion Hill се намира в гр. София, кв. Левски Г, ул. Могилите 7.
    Ние вярваме, че кв. Левски Г все повече ще се утвърждава като предпочитано място за живот, благодарение на изградената улична инфраструктура, наличието на детски градини и училища, близостта си до центъра на гр. София и отличната транспортна свързаност.

    На пешеходно разстояние от сграда Lion Hill се намират 199 Основно Училище 'Св. Апостол Йоан Богослов , две общински детски градини, както и частни детски центрове. На 5 минути пешеходно разстояние се изгражда нов магазин от верига Фантастико, а съществуващият магазин Билла е на около 7 минути пешеходно разстояние.

    С автомобил разстоянието от сграда Lion Hill до ЦУМ и Президентството се изминава за около 15мин., благодарение на директната връзка посредством бул. Владимир Вазов. Близостта до Околовръстния път и Северната скоростна тангента (и в частност очакваното започване на строителството на директна връзка към нея) също спомагат за лесния достъп до кв. Левски Г.

    През 2025г. се очаква да бъде готово и разширението на най-модерната трета линия на метрото, чрез което значително ще се улесни и достъпът с градски транспорт до центъра на гр. София. Сграда Lion Hill е на пешеходно разстояние от около 650 м. от третата станция на новостроящия се участък МС Генерал Владимир Вазов . От там за около 10-тина минути ще бъде възможно да се стигне до парка Заимов и Орлов Мост.

    Изграждането на сграда Lion Hill етап 1 е предвидено да започне средата на 2024г., акт 14 е предвиден за втората половина на 2025г., акт 15 e предвиден за 2026г., а непосредствено след това и въвеждането в експлоатация с акт 16 и разрешение за ползване на етап 1.

    Строителството на сграда Lion Hill е изцяло обезпечено финансово със собствени средства и банково финансиране от началото на строителството до акт 16, като по този начин изцяло сме премахнали риска за нашите клиенти. Финансовото обезпечаване на проекта ни позволява и да предложим разнообразни схеми на плащане, съобразени с нуждите на всеки клиент.

    Сграда Lion Hill етап 1 е проектирана на 7 жилищни етажа, включително наземен етаж с апартаменти с озеленени дворове, и две нива подземно паркиране и складове.

    Преглеждания на обявата: 45
  • Основна информация:
    Квадратура:43 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , В затворен комплекс ,
    Цена: 75 000 EUR
    1744.18 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Инвеститор
Карта
Местоположение: град София, Левски Г
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Инвеститор
ТАНИТ ГРУП ЕООД
град София, ж.к. Яворов, бл. 73, ет. 13
tanit.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от ТАНИТ ГРУП ЕООД
Продава 4-стаен 186 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 2-стаен 97 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 2-стаен 185 000 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 299 000 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 279 000 EUR

град София, Център
Подобни обяви
Продава 1-стаен 75 000 EUR

град София, Левски Г
Продава Магазин 85 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 3-стаен 156 800 EUR

град София, Левски Г
Продава 3-стаен 144 739 EUR

град София, Левски Г
Продава 3-стаен 144 900 EUR

град София, Левски Г