Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в област Пловдив, с. Стряма, 1100 кв.м, 40 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    код 62661. Парцел 1100м2 на около 500м от центъра на тихо и спокойно място до къщи, с ток и вода за жилищно. Възможно застрояване с повече от една къща. Достъп по поддържана асфалтова улица.

    *Стряма е село в община Раковски и се намира на 26 км от гр. Пловдив, на 7 км от гр. Раковски, на 50 км южно от гр. Карлово, на 45 км югоизточно от СПА курорта Хисаря. Населението - около 4000 души. Климатът е умерен - зимният сезон е сравнително мек и топъл, а лятото е горещо. Релефът е равнинен. Надморска височина е 150м.
    Село Стряма е благоустроено, инфраструктурата е добре развита разполага с електрозахранване, водоснабдяване, канализация, оптични комуникации. През територията му преминава южния пръстен на магистралния газопровод с капацитет 15 000 куб.м./ч. Автобусен транспорт свързва селото близките населени места. На 7 км се намира АМ Тракия . Има читалище, основно училище, детска градина, църква, заведения и магазини. Открити са две лекарски практики.
    Равнинният релеф, благоприятният климат, плодородните почви, възможностите за напояване създават много добри условия за отглеждане на разнообразни земеделски култури. Поради равнинния релеф земеделието е механизирано. Застъпено е производството на зеленчуци, зърнени култури.
    Населението е заето и в промишления сектор, инд. зона Раковски е разположена в землището на село Стряма върху площ от 815 дка. Тя функционира от 2004 г. и предлага отлични условия за бизнес, с изградената инфраструктура и отстояние около 8 км от автомагистрала Тракия.
    В близост до землището на селото се намира река Стряма. Селото се отличава с живописна природа, която създава добри възможности за отдих в края на работната седмица и целогодишно живеене. Има условия за практикуване на риболов и лов. Край Стряма се намира известната дивечовъдна станция 'Чекерица'. Тя стопанисва близо 16 000 хектара земя. Поради характерните си особености районът е естествен развъдник на колхидски фазан, както и на яребици, гривяк, пъдпъдък и гургулици.

    ** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
    КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

    Преглеждания на обявата: 7
  • Основна информация:
    Квадратура:1100 кв.м
    Регулация:ДА
    Ток:ДА
    Вода:ДА
    Особености:За жил.строителство
    Цена: 40 000 EUR
    36.36 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Пловдив, с. Стряма
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНТИНЕНТАЛ
град Пловдив, ул. Л. Каравелов 8б
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на парцели
Други обяви от КОНТИНЕНТАЛ
Продава Земеделска земя 28 000 лв.

с. Черноземен, област Пловдив
Продава Парцел 30 000 лв.

с. Чешнегирово, област Пловдив
Продава Парцел 46 000 лв.

с. Мътеница, област Пловдив
Продава Парцел 14 500 лв.

с. Беловица, област Пловдив
Продава Земеделска земя 180 000 лв.

с. Пъдарско, област Пловдив
Подобни обяви
Продава Парцел 35 200 EUR

с. Стряма, област Пловдив
Продава Парцел 163 990 EUR

с. Стряма, област Пловдив
Продава Парцел 40 000 EUR

с. Стряма, област Пловдив
Продава Парцел 122 000 EUR

с. Стряма, област Пловдив
Продава Парцел 83 000 лв.

с. Стряма, област Пловдив