Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Пловдив, с. Върбен, 51 кв.м, 22 000 лв.

  • Допълнителна информация:
    На вашето внимание Агенция'Имотни' предлага имот от три сгради и УПИ от 1300кв.м. в село Върбен. В имота ПМЖ-51кв.м, ПС-8 кв.м и ПМС- 47 кв.м. Едната от сградите е с чисто нов покрив.
    В имотът е прокаран нов водопровод, с нов водомер в новоизградена шахта, както и нов електромер изнесен на улицата, като електричеството е доведено до къщата. Дворът е почистен и поддържан до скоро.
    От изток, където имотът граничи с малко езеро, служещо за напояване на градината, се разкрива красива гледка към гората. На юг граничи с необитаем парцел, който също е поддържан досега от собствениците. От запад е улицата и в близост къщата на новозаселено семейство, а от север граничи с други новозаселени съседи. Улицата, на която се намира имота, отвежда до пътя към Ловната хижа и красивата местност СТЕФАНОВ КАМЪК.
    Селото се намира на около 45 км от Пловдив в Сърнена Средна гора. Село Върбен е на 45км североизточно от Пловдив и на 14 км югоизточно от гр. Брезово. Населението наброява около 100 души. Релефът е планинско-хълмист, със средна надморската височина от около 300-400 м. Климатът в района е преходно-континентален, като се характеризира с мека зима със средна температура около 1 градус и с топло сухо лято със средна температура около 25 градуса. Селото е благоустроено и с отлично уредена инфраструктура, която включва пълна електрификация, водоснабдителна система, телефонизация и цифрова телевизия. Редовен автобусен транспорт го свързва с градовете Пловдив и Брезово. На 28 км югозападно е АМ Тракия . Общопрактикуващ лекар обслужва населението на селото. На териториятна на населеното място има магазини и заведения. Най-близките образователни заведения се намират в гр. Брезово. Основен поминък са земеделието и животновъдството. В близост до селото се намира също старата византийска крепост Калето. Селският събор на селото се провежда през август или септември. За огледи :0898 458354


    Преглеждания на обявата: 216
  • Основна информация:
    Квадратура:51 кв.м
    Двор:-
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Гредоред
    Цена: 22 000 лв.
    431.37 лв. на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Пловдив, с. Върбен
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТНИ
град Пловдив, ул.'Орфей' 2
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТНИ
Продава Пром. помещение 60 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 40 000 лв.

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 38 000 лв.

с. Тюркмен, област Пловдив
Продава Къща 37 000 EUR

с. Гранит, област Стара Загора
Продава Къща 207 000 EUR

с. Радиново, област Пловдив
Подобни обяви
Продава Къща 18 900 EUR

с. Върбен, област Пловдив
Продава Къща 39 500 лв.

с. Върбен, област Пловдив
Продава Къща 22 000 лв.

с. Върбен, област Пловдив
Продава Къща 18 900 EUR

с. Върбен, област Пловдив
Продава Къща 22 000 лв.

с. Върбен, област Пловдив