Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град София, с. Панчарево, 509 кв.м, 589 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Вече с акт 16! Вижте Видео:https://youtu.be/Adf-yh65Iwc https://villasette.com/ Висококачествена малка сграда със седем големи апартамента в Панчарево. Топлоизолация - Baumaster, покрив с 30 см хидро и топло изолация. Врати - солид 55, немска дограма Inoutic Arcade 5 камерен профил с троен стъклопакет, пречиствателна станция Graf, асансьор Liftkom 320 кг, домофонна система HIKVISION. От терасата на последния етаж виждате цяло Панчарево и езерото със София на заден план. Пентхаус - ап.7 се намира на 4-ти етаж и обхваща целия етаж на сградата. Асансьорът спира в малко импровизирано антре част от имота. Апартамент 7 разполага с обширен хол с изложение на юг и 4 или 5 спални според изискването на клиента. Има 4 бани и голямо мокро помещение. Може да се използва и като два тристайни апартамента. Панорамната терасата 200 кв.м. обхваща целия покрив и влиза в посочената квадратура, към имота има запазен двоен гараж, който може да се закупи за цена 25000 евро, имотът може да се закупи и с банково финансиране. Тел. за контакт 0889866507

    Разположена в центъра на селото, близо до Панчаревското езеро и до София, тази красива сграда се нарича Вила Сете, вдъхновена от италианското 'sette', което означава 'седем'. Именно това е броят на разкошните апартаменти в сградата, която се превърна в истински символ на прекрасната природа и същевременно е в сърцето на селото.

    Панчарево е известно със своите красиви околности и е избрано като място за спорт и отдих. Това стана предпочитано място за нови къщи и сгради от млади семейства, както и от технологичната общност. Вила Сете се намира на площадчето близо до църквата, хранителния магазин, спирката, кафенето, кръчмата и ресторанта. Сградата се отличава с елегантния си силует и претърпя няколко дизайнерски преустройства. В момента тя включва два апартамента на първия етаж със собствен двор, два апартамента на втория и третия етаж и пентхаус с покривна тераса на четвъртия етаж.

    Ако желаете да живеете сред малка, избрана общност от млади семейства, Вила Сете е точно за вас. Тук ще откриете комбинацията от красота, уют и качество, които търсите.

    Преглеждания на обявата: 97
  • Основна информация:
    Квадратура:509 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 589 000 EUR
    1157.17 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, с. Панчарево
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СОФИЯ ИМОТИ
град София, София, бул. Скобелев No 39, ет. 2, ап. 4
www.sofiaimoti.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от СОФИЯ ИМОТИ
Продава 4-стаен 400 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Парцел 576 000 EUR

град София, с. Лозен
Продава 3-стаен 203 880 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Парцел 770 000 EUR

град София, с. Клисура
Продава Многостаен 400 000 EUR

град София, Лозенец
Подобни обяви
Продава Многостаен 340 800 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Многостаен 706 800 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Парцел 89 900 EUR

град София, с. Панчарево
Продава 2-стаен 179 900 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Парцел 200 000 EUR

град София, с. Панчарево