Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Витоша, 160 кв.м, 369 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    IDEA представя напълно обзаведен апартамент с мебели от най-висок клас, готов за настаняване веднага.

    Idea International - Най-голямото студио за интериорен дизайн в България с богат международен опит и множество отличия в областта на архитектурата и интериорния дизайн представя ексклузивен имот с модерен и артистичен интериор в престижния квартал Витоша .

    Разположен на 160 квадратни метра, разпределени във функционален хол с напълно оборудвана кухня, детска стая, мастър спалня с широка гардеробна и две бани с оборудване от престижната италианска марка GESSI, този имот е уникална възможност за инвестиция в един от най-престижните и желани райони на София!

    Създаден от екипа на известния интериорен дизайнер Алекс Ковачев, апартаментът е изпълнен с материали от най-висок клас и се продава напълно обзаведен с изискани дизайнерски мебели, подбрани в съответствие с естетическите стандарти на IDEA за безкомпромисна функционалност и комфорт. За обзавеждането са използвани световноизвестните дизайнерски брандове Tom Dixon, Zuiver, Seletti, Brokis, Umage, Gessi, Ethnicraft, Affreschi& Affreschi, Buster and Punch.

    Жилището е изпълнено в стил Modern Eclectic и е проектирано с внимание към всеки детайл. Интериорът съчетава модерни цветове, текстури и дизайнерски решения, които обогатяват пространството с интересни контрасти, създавайки уютна атмосфера на хармонично и съвременно обзаведено помещение. Отчасти той се подчинява на минималистичните принципи като лаконичност на формите, отсъствие на пищна декорация и яснота на композицията като същевременно са преплетени артистични акценти в нежна цветова палитра. Фокусът попада върху тапета на Affreschi&Affreschi, който заема своето място в пространството като произведение на изкуството. Осветлението е изпълнено спрямо най-новия тренд в дизайна на осветителните тела и е дело на световноизвестния дизайнер Том Диксън, като допринася за елегантната визия на цялостния интериор. Мастър спалнята съчетава пространство за почивка, широка гардеробна и пространство, обособено за домашен офис, а обзавеждането в детската спалня е допълнено с писалище, което допринася за аристократичния стил в апартамента.

    Имотът е ситуиран в кв. ,,Витоша в тиха и спокойна локация в близост до Зоологическата градина и Ловния парк. В близост има магазини, търговски център, детски градини, учебни заведения и множество други удобства.

    Цената е 369 000 EUR без включен ДДС.

    Преглеждания на обявата: 147
  • Основна информация:
    Квадратура:160 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 369 000 EUR
    2306.25 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Инвеститор
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Инвеститор
ИДЕА
град София, Леа Иванова 2а
https://idea.bg/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ИДЕА
Продава 2-стаен 229 000 EUR

град София, Витоша
Подобни обяви
Продава 3-стаен 232 560 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 179 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 369 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 242 700 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 219 000 EUR

град София, Витоша