Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Склад в град София, Кремиковци, 908 кв.м, 495 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА НА ИМОТА, АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ: https://accent.bg/88

    Продаваме ПРОИЗВОДСТВЕНО-СКЛАДОВА БАЗА С ОФИС-СГРАДА в производствената зона на кв. Челопечене, район Кремиковци, в североизточната част на гр. София, с бърз ТИР достъп във всички посоки към основните транспортни коридори в България, към съседните страни и централна Европа. Достъпът до промишления обект от центъра на София с градски транспорт е с автобуси с номера 117, 118 и 119 от Автостанция Изток.

    Производствено-складовата база и офис-сградата са разположени в парцел УПИ в регулация с площ 1720 кв.м, изпълнени са в съответствие с Частичния застроителен, регулационен и кадастрален план на квартала, одобрен със Заповед на Главния архитект на Столична община през 2000 г. и одобрените проекти от главния архитект на район Кремиковци за сградите през 2003 г., нанесени са в Кадастралната карта и кадастралния регистър през 2010 г. Градоустройствените показатели са: Устройствена зона СМФ 2, КИНТ 1,2, Плътност на застрояване (%) 40/60, минимална озеленена площ (%) 40/30.

    Парцелът е с лице на асфалтов път, с метална ограда, с бетонова настилка пред производствено-складовите халетата и с възможност за маневриране на ТИР, има зелена площ и дървесна растителност пред офис-сградата. Обектът е захранен с ток, има партида към Електрохолд Продажби и осигурена мощност 45 кВт, захранен е с вода от централния водопровод на селището и има партида към Софийска вода АД, има собствен сондаж с кладенец, със собствена канализация и септична яма, захранен е с газ, има газова инфраструктура и котел.

    Производствено - складовата база се състои от следните едноетажни сгради: промишлена сграда със застроена площ 506 кв.м, с дължина 42 м, ширина 12,05 м, височина 5,8 м; промишлена сграда със застроена площ 308 кв.м с дължина 24 м, ширина 12,84 м, височина 5,8 м., които са изградени с метални конструкции, с бетонов под, частично с бетонни стени и метална обшивка, с покрив от профилирана ламарина. В сградата със ЗП 506 кв.м е изградена релса за телфер с товароподемност 5 тона и инсталация за дистанционно управление. В двете халета има стелажи за материали, които се обслужват от два мотокара. В парцела е изградена сграда със ЗП 9 кв. м за охрана и пропуск.

    Офис-сградата е едноетажна, с площ 85 кв.м, построена е през 2000 г. с носещи греди, колони, бетонна плоча, зидария и мазилка и има вход през двора и връзка с производствено-складовата зона, има три кабинета, хол с трапезария и кухня, баня с тоалетна и тоалетна. Отоплението е с локално парно с газово котле и климатици.

    Обектът е със система за защита от мълнии, за пожароизвестяване, за защита на съоръженията и апаратите срещу поражения от електрически ток, СОТ, с камери за видео наблюдение, има регистрация за Търговски обект с предмет на дейност търговия с метали, с Хигиенно становище от Столична ХЕИ, Санитарно разрешително от Министерството на здравеопазването и Удостоверение за регистрация от Столична община.

    Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този инвестиционен имот. Огледите са възможни по всяко време. При сериозен интерес оказваме съдействие за кредит с преференциален лихвен процент. За повече информация и огледи позвънете на архитект Валери Йотов.тел. 0889477477, 0889477411

    Преглеждания на обявата: 17
  • Основна информация:
    Квадратура:908 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Сглобяема конструкция
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 495 000 EUR
    545.15 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Кремиковци
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АГ АКЦЕНТ-АРХИТЕКТУРНО-КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР
град София, ул.'Г.С.Раковски' 99, email: sonia@accent.bg, info@accent.bg
www.accent.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на складове
Други обяви от АГ АКЦЕНТ-АРХИТЕКТУРНО-КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР
Продава Пром. помещение 495 000 EUR

град София, Кремиковци
Продава Хотел 1 000 000 EUR

гр. Копривщица, област София
Подобни обяви
Продава Склад 330 000 EUR

град София, Кремиковци
Продава Склад 495 000 EUR

град София, Кремиковци
Продава Парцел 18 000 EUR

град София, Кремиковци
Продава Пром. помещение 396 000 EUR

град София, Кремиковци
Продава Парцел 407 250 EUR

град София, Кремиковци