Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Плевен, с. Крушовене, 80 кв.м, 75 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    'Адрес' - недвижими имоти предлага на Вашето внимание къща в с. Крушовене, която е със застроена площ от 80 кв. м. и двор - 2700 кв.м.

    Разпределението на къщата е с преходни стаи, подредени една до друга, като има два входа. Единият вход води към кухнята с трапезария, до която се намира банята с тоалетна. От трапезарията се влиза в първата спалня, от която се влиза в следващата спалня, където е разположена и втората входна врата, която води към малка тераска на двора. И от втората спалня се влиза и към третата. Покривът и коминът са новоремонтирани, стаите са обзаведени и в отлично състояние. Отоплението е с камина, правена миналата година към която са инсталирани въздуховоди, които са прекарани във всяка една стая, както и в банята с тоалетна. Също така има климатици и ел. печки, като навсякъде са инсталирани смарт контакти, които могат да се контролират от разстояние, чрез приложение на телефона. Бойлерът е чисто нов, дограмата е сменена навсякъде, подовата настилка е ламинат и гранитогрес.

    Към имота има мазе около 30 кв. м. с две помещения, гараж около 20 кв. м. и складово помещение за дърва и инструменти. Има и голям навес с лятна кухня и бойлер. Голяма пещ, като има и втора по - малка. Инсталирани инфраред лампи за отопление, също така ветроупорни завеси, които задържат топлината и изолират от външната среда. Покривът също е новоремонтиран, плочките са чисто нови. До навеса има и външна тоалетна.

    Дворът е разделен на две части: овощна част и декоративна. В овощната градина има ябълки, круши, кайсии, праскови, райска ябълка, смокиня. Има жива ограда с високи туи и най - различни храсти, дървета и цветя.

    За поддръжката на тази голяма градина има инсталирана подземна напоителна система, свързана към геран с хидрофорна помпа, който е покрит и е с ролетна щора. Също така има и външна чешма.

    Навсякъде има външни лампи и за украса лед осветление прекарано през цялата къща и дърветата. Голям плюс за осветлението на такъв голям двор е, че има стълб по средата на двора с две лампи, който е свързан с уличното осветление. Има още два такива стълба, които са в непосредствена близост до оградата на имота в долната и горната му част, които осветяват също доста голяма площ.

    Навсякъде има прекаран интернет и са инсталирани камери за видеонаблюдение. Входната порта е електрическа с дистанционно управление.

    Имотът е в отлично състояние, с чудесна райска градина, където човек може да се наслади на спокойствие, тишина, природа и уют.

    В селото има магазини, аптека, училище, лекарски кабинет. На 6 км от р. Дунав и на 2 км от р. Искър.

    За информация и огледи - 0889 003 359. Съдействаме за ипотечни и потребителски кредити, чрез - КредитЦентър.

    Преглеждания на обявата: 256
  • Основна информация:
    Квадратура:80 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С преход , Обзаведен ,
    Цена: 75 000 EUR
    937.5 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Плевен, с. Крушовене
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АДРЕС - ФРАНЧАЙЗ ПЛЕВЕН
град Плевен, гр. Плевен, ул. 'Цар Симеон' 12, ет.1
www.address.bg
Профил на агенцията
Брокер: Даниела Иванова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АДРЕС - ФРАНЧАЙЗ ПЛЕВЕН
Продава 3-стаен 138 600 EUR

град Плевен, 9-ти квартал
Продава 3-стаен 175 000 EUR

град Плевен, Широк център
Продава Къща 40 000 лв.

с. Крушуна, област Ловеч
Продава Къща 72 900 EUR

гр. Тръстеник, област Плевен
Продава Къща 30 000 лв.

с. Дебово, област Плевен
Подобни обяви
Продава Къща 59 000 EUR

с. Крушовене, област Плевен
Продава Къща 16 000 лв.

с. Крушовене, област Плевен
Продава Къща 10 500 лв.

с. Крушовене, област Плевен
Продава Къща 15 000 лв.

с. Крушовене, област Плевен
Продава Къща 75 000 EUR

с. Крушовене, област Плевен