Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Благоевград, с. Бачево, 200 кв.м, 320 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция за недвижими имоти 'Хелоу България' предлага на Вашето внимание ултра модерен дом в покрайнините на гр. Банско, на 15 минути с автомобил от пистите на курорт номер 1 на Балканите.

    Къщата е напълно оборудвана, обзаведена до последния детайл като са използвани естествени материални, съчетани с модерен похват на изпълнение. Застроена площ на имота е 150 кв.м., като не е включен още 50 кв.м. лятна остъклена кухня-барбекю. Двора е 1000 кв.м.

    Впечатление прави архитектурата на имота. Съчетанието на естествени материали по външната част, каменна облицовка и красиви греди, оставени в естествения им цвят, голяма веранда за приятно прекарване през летните дни предполага и допълва вътрешния дизайн.

    От входната врата на парцела се достига по отлично поддържани зелени площи до първо ниво, където е обособена барбекю зона. Тя е завършена с пълно кухненско оборудване, камина, тоалетна и огромна маса за по-студените периоди от годината.

    По стълби се достига до второ ниво, където е верандата и основната част на имота, с два входа. От верандата се влиза в 50 квадратни метра всекидневна с обособени зони. Зоната за отдих е завършена с модерни и удобни мебели, ъглов диван, холна масичка, телевизор. Камината е разположена като основен акцент и връзка между зоната за отдих и кухненската част. Тя е оборудвана с голяма маса със столове за хранене, напълно завършен и оборудван кухненска част с шкафове, електрически уреди и всичко необходимо за незабавно нанасяне, под висококачествен ламинат, стени и таван венецианска мазилка. Впечатление правят детайлите, които превръщат този имот в прекрасен дом за постоянно живеене или отдаване под наем. От кухненската зона може да се излезе към двора.

    Има една преходна спалня с баня и тоалетна, завършени до най-малкия детайл, тя е обзаведена с голямо двойно легло, нощни шкафчета, скрин и гардероб. Тук има банята с душ кабина, бойлер и санитария. По коридор се достига до техническо помещение, има и сауна с баня, които са в процес на довършване. В коридора е разположена и втора баня с тоалетна за останалите помещения. От северната страна на къщата е главния вход с блиндирана екстериорна врата, антрето е завършено със скрин с огледало, закачалка и гардероб. Спалня 2 и 3 са непреходни. Спалня 2 е завършена с двойно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин, спалня 3 е завършена с двойно легло гардероб и скрин. Има отделна баня завършена с душ кабина и тоалетна. Под в спалните помещения е с висококачествен ламинат, стените са с латекс.

    Отоплението е посредством камина с въздушна риза.
    Районът е известен като вилна зона, наблизо има рибарник и конна база, добре развит за туризъм.

    Преглеждания на обявата: 48
  • Основна информация:
    Квадратура:200 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Обзаведен , Контрол на достъпа ,
    Цена: 320 000 EUR
    1600 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Благоевград, с. Бачево
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХЕЛОУ БЪЛГАРИЯ
град Благоевград, Банско
www.hello-bulgaria.eu
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ХЕЛОУ БЪЛГАРИЯ
Продава 2-стаен 66 000 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Продава Къща 270 000 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Продава Парцел 21 000 EUR

с. Горно Драглище, област Благоевград
Продава 3-стаен 59 964 EUR

гр. Разлог, област Благоевград
Продава 1-стаен 41 750 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Подобни обяви
Продава Къща 37 000 лв.

с. Бачево, област Благоевград
Продава Къща 320 000 EUR

с. Бачево, област Благоевград
Продава Къща 320 000 EUR

с. Бачево, област Благоевград
Продава Къща 32 000 EUR

с. Бачево, област Благоевград
Продава Къща 28 000 EUR

с. Бачево, област Благоевград