Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област София, с. Горни Окол, 115 кв.м, 340 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    РС ЕСТЕЙТС Ви представя страхотна възможност за покупка на къща тип В2, вторичен пазар, напълно завършена и обзаведена, в емблематичния комплекс OKOL Lake Park Golf & Residential Community. Този нов курорт се изгражда в околностите на село Горни Окол, недалеч от яз. Искър, само на 35 км от столицата София.
    Към момента имотът се изгражда и е на етап полагане на фундамент. Планира се да бъде напълно завършена, обзаведена и предадена на своя собственик през м. Август 2024г. На ексклузивният парцел са разположени 5 самостоятелни къщи с подземен паркинг.
    Къщата е от най-високия клас 'Премиум плюс' обзаведена с основните, трайно прикрепени мебели.
    Разположена е в най-атрактивната зона 'Изток' на комплекса, в съседство с 5-звездния Pullman Okol Golf Resort & Spa и голф игрището.
    Парцелите в зона 'Изток' са с ограничен брой и отдавна са разпродадени, още в началния етап на развитие на проекта. Настоящият собственик е получил възможността да избира от най-ценните парцели в тази зона, която предлага най-добрите гледки към яз. Искър, Рила планина и целия комплекс. В същото време локацията има бърз и директен достъп до най-важните атракции на курорта и голф игрището. Къщата се намира на втора линия от хотела, което предполага повече спокойствие.
    Имотът е разпределен на 1 етаж, с застроена площ от 115 кв.м и двор с площ 656 кв.м. ( от които 478 прилежащи изключително към къщата и 178кв.м. общи части и алеи от парцела), състои се от 3 спални, голяма дневна с кухненски бокс, 2 бани с тоалетни, техническо помещение, веранда и разполага с 2 подземни парко места.
    Къщата се предоставя напълно завършена, с включени настилки и облицовки по подове, стени и таван, монтирани интериорни врати, закачена корпусна мебел, оборудвани бани и санитарни помещения, оборудвани кухни с електроуреди, осветителни тела във всички помещения.
    При изграждането ѝ са използвани най-висок клас строителни материали и модерни технологии. Организацията на строителството на OKOL Lake Park е съобразена с най-съвременните тенденции без мокри процеси след грубия строеж. В съответствие с това не се използват процеси, характерни за стандартното строителство, като зидане на тухли, полагане на мазилки и шпакловки, бояджийски работи и други. Строителната концепция на OKOL Lake Park е разработена с цел да осигури най-високо качество на крайния жилищен продукт, по-дълготрайна експлоатация, по-лесна поддръжка или ремонт.
    Някои от основните характеристики на строителството включват:
    Конструкция монолитна, стоманобетонова;
    Височина на помещенията - 3.05 м;
    Външни ограждащи стени - бетон. Топлоизолация 12 cm (върху фасадни бетонови елементи). Система Knauf Aquapanel, подконструкция CW 100 с минерална вата 10 см, Knauf Diamant Board, топлоизолация 6 см, въздушен слой, подконструкция CW 50 с минерална вата 5 см, плоскост GKB 1.25 см;
    Вътрешни преградни стени - По технология на Knauf, сертифицирани системи за сухо строителство;
    Покрив - плосък, с озеленяване тип 'Мавританска поляна';
    Подове - Система 'сух под' на Knauf, даваща допълнителна шумо- и топлоизолация на плочите;
    Дограма - Троен стъклопакет с алуминиев профил на Reynaers, съобразен с местоположението, топлотехническите характеристики и специално изготвения фасаден инженеринг. Заложени са различни системи: плъзгания с повдигане CP 155 LS / Master Patio, отваряеми и неотваряеми прозорци Master Line8. Основен принцип при проектирането е прозорците да покриват цялата светла височина на помещенията и да не съществува разлика в нивата 'вън/вътре'. Коефициентът на топлопреминаване, който се постига със системите на Reynaers е (Uw) - total = 1,4 [W/m2K]. Стъклопакетът е с три стъкла, с дебелина съобразена с големината на позицията (Ug) = 0.6 [W/m2K]. Камерите са пълни с газ аргон и се изпълняват с топъл дистанционер. По целия периметър на дограмата се предвиждат хидроизолационни ленти;

    Преглеждания на обявата: 137
  • Основна информация:
    Квадратура:115 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С паркинг , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 340 000 EUR
    2956.52 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, с. Горни Окол
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РС ЕСТЕЙТС
град София, Лозенец, ул Златен рог 16В ет 1
www.rs-estates.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от РС ЕСТЕЙТС
Продава 3-стаен 252 300 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава Къща 66 500 EUR

град Шумен, Дивдядово
Продава 3-стаен 145 000 EUR

град София, Сердика
Продава Къща 350 000 EUR

с. Хераково, област София
Продава 4-стаен 510 000 EUR

град София, Красно село
Подобни обяви
Продава Къща 88 000 EUR

с. Горни Окол, област София
Продава Къща 65 000 EUR

с. Горни Окол, област София
Продава Къща 340 000 EUR

с. Горни Окол, област София
Продава Къща 75 000 EUR

с. Горни Окол, област София
Продава Къща 38 000 EUR

с. Горни Окол, област София