Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Каменица 1, 132 кв.м, 228 650 EUR

  • Допълнителна информация:
    Нов тристаен апартамент в луксозна сграда в централната част на Пловдив. ЕРА Вива има удоволствието да ви представи жилище във високтехнологичен комплекс в кв. Каменица с Акт 16. Апартаменът е с височина на стаите 2.93. Разположен е на първи етаж от общо седем. Разпределението е изключително функционално, състои се от: входно антре, всекидневна и трапезария с кухненски бокс, спалня, втора самостоятелна спалня с дрешник и собствен санитарен възел, втора баня с тоалетна, дрешник и тераса.

    Комплексът, в който се намира жилището се изпълнява от нов клас строителство премиум качество. Проектиран от международна архитектурна компания по всички правила със световен сертификат за екологично и устойчиво строителство. В проектирането е заложено още: шумоизолиране на подове и стени, окабеляване за умен дом, възможност за система за пресен въздух, филтри за омекотяване на водата, централно отопление и сензори против наводнения, видео интерком система за контролиран достъп във жилишната сграда и др.
    За максимален комфорт на живущите проектът предвижда общирна паркова среда с грижливо проектиран зелен парк, търговска зона, която е специална селекция от ресторанти, заведения и търговски обекти на български и световни марки и луксозен спортен комплекс с басейн, фитнес и СПА за активен и здравословен начин на живот на крачка от вашия дом.
    Още входното фоайе ще има класата на петзвезден хотел с усещане за натурална красота. Дом на място обмислено до съвършенство, съчетаващо уюта и динамиката на големия град. Намери своето кътче елегантност и лукс в града. Живей със стил в широкия център на Пловдив. Стани част от тази приказка.

    Квартал 'Каменица' e район с добре развита улична инфраструктура и отлично организиран градски транспорт. Също така е сред най-предпочитаните квартали за живеене, поради добрата локация. Местоположението на имота е на изключително комуникативно и в същото време спокойно място. В близост има детски градини и ясли, училища, техникум, поликлиника, магазини и т.н. На пешеходно разстояние са държавни и банкови институции, паметници и мономенти, галерии, музеи, Старинен Пловдив, паркови зони с обширна зеленина и др.

    Ако желаете жилище само с позитиви от деня на придобиването му, ние ви го предлагаме! Дом от бъдещето за теб и бъдещите поколения!
    Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега.

    ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.

    Оферта 5800172

    Преглеждания на обявата: 23
  • Основна информация:
    Квадратура:132 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 228 650 EUR
    1732.19 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Каменица 1
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
град Пловдив, Пловдив, ул.'Георги С. Раковски' 30
era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
Продава Парцел 57 000 EUR

с. Марково, област Пловдив
Продава 2-стаен 124 000 EUR

град Пловдив, Младежки Хълм
Продава 3-стаен 138 190 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 3-стаен 138 190 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 1-стаен 101 500 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Подобни обяви
Продава 3-стаен 186 000 EUR

град Пловдив, Каменица 1
Продава 3-стаен 89 490 EUR

град Пловдив, Каменица 1
Продава 3-стаен 149 999 EUR

град Пловдив, Каменица 1
Продава 3-стаен 218 000 EUR

град Пловдив, Каменица 1
Продава 3-стаен 120 000 EUR

град Пловдив, Каменица 1