Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Беломорски, 157 кв.м, 138 190 EUR

  • Допълнителна информация:
    Оферта 5800846
    ЕРА Вива Ви предлага апартамент с две спални с изключителна панорама и просторна тераса, в бутикова сграда с Акт 14. Разпределението е следното: входно антре, просторен хол с трапезария и кухненски бокс (36,11 кв.м), голяма спалня с дрешник (14,55 кв.м), втора спалня (12,11 кв.м), баня с тоалетна, още една отделна тоалетна и голяма просторна тераса (50,39 кв.м), която има изключителна панорама обхващаща целия апартамент. С простора си дава възможност да се превърне в любимото място за отдих и релакс на своите обитатели. С идеи за аранжиране на зеленина, градинска мебел, люлки и др. за създаване на собствен оазис. Има възможност за гараж или паркомясто. Гъвкава схема на плащане.
    Ако търсите тишина и спокойствие и в същото време да сте в градската част с лесен достъп и добра инфраструктура, ако искате да се приберете и да релаксирате в уюта на своя дом, то това е Вашият имот. Поради ниското застрояване в района се откриват уникални гледки към планина Родопи. Още от предимствата на имота са: нисък процент общи части, малка, бутикова сграда с модерна архитектура, озеленен двор, детска площадка, висококачествено изпълнение от опитен инвеститор с редица проекти зад гърба си.
    Използваните материали са съобразени с най-новите тенденции в строителството - модерна външна облицовка, изолация с каменна вата, покривна и фасадна изолация, пет камерна PVC дограма, ограда от ковано желязо, шумоизолация, правилна зидария на тухлите и др. Луксозните общи части, фотоклетки и безшумен асансьор, допринасят допълнително за усещането за лукс и комфорт на живущите.
    Апартаментът се издава по БДС стандарт: стени шпакловка, под - замазка, изградена ВиК система, ел. инсталация с монтирани ключове, контакти и ел. табла, окабеляване за телефон и интернет, видеодомофонна система, входни блиндирани врати и напълно завършена тераса.

    Жилището е прекрасен семеен имот за живеене, както и чудесна инвестиция.
    Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега. ЕРА България е регистриран, кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-изгодна оферта при финансиране на избрания от Вас имот. ЕРА може да договори отлични условия за инвестиционните ви намерения, както и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.

    Оферта 5800846

    Преглеждания на обявата: 49
  • Основна информация:
    Квадратура:157 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 138 190 EUR
    880.19 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Беломорски
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
град Пловдив, Пловдив, ул.'Георги С. Раковски' 30
era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЕРА ВИВА ПЛОВДИВ
Продава 2-стаен 188 418 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 2-стаен 188 418 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава Парцел 215 560 EUR

град Пловдив, Захарна фабрика
Продава 2-стаен 71 100 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 138 190 EUR

град Пловдив, Беломорски
Подобни обяви
Продава 3-стаен 170 000 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 3-стаен 153 950 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 3-стаен 136 250 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 3-стаен 77 900 EUR

град Пловдив, Беломорски
Продава 3-стаен 152 472 EUR

град Пловдив, Беломорски