Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област София, с. Ярлово, 60 кв.м, 45 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕКСКЛУЗИВНО! ERA Контакт продава къща, с голям двор, в село Ярлово, София област, на 40 км от центъра на столицата.
    Къщата е на един етаж, като има и мазе, в което са обособени стаи и в миналото се е използвало за живеене. Къщата е леко повдигната от земята, влиза се посредством няколко стъпала, като пред входната врата има изнесена и тераса. Състои се от коридорче, което се използвало като кухненско боксче /има изводи за мивка/, една по-голяма стая, използвана като всекидневна, две по-малки спални и малка баня с тоалетна. Има таванско помещение, над къщата, което може да служи като склад. Къщата е близнак, със застроена площ от 60 кв.м. и е построена на парцел с площ от 756 кв.м. Като дворното място е равно и е отделено документално от това на другата къща близнак. На парцела има построена още една малка едноетажна лятна къща, с изнесена закрита тераска, кухненска част, баня с тоалетна и една спалня. Като тази постройка не е узаконена. На входа на имота има обособена, покрита част, за паркиране на автомобил, където има и канал, за ремонтни дейности.
    Имотът е за ТОТАЛЕН РЕМОНТ, постройките не са обитавани повече от 10 години. Има прокаран водопровод и канализация. Къщата е свързана към електропреносната мрежа, но ел. инсталацията е за цялостна подмяна. Отоплението е с електричество, като има възможност, за отопление и на твърдо гориво, тъй като има действащ комин.
    Ярлово е село в Западна България. Намира се в община Самоков, област София, на 40 км от Центъра на столицата. Разположено е в планински район по южните склонове на Витоша. Селото е сравнително добре уредено. Автобусен транспорт го свързва с останалите населени места. Главните улици са асфалтирани и осветени. Изградени са водопреносна и електропреносна мрежи. Функционират кметство, читалище, основно училище с присъединена група в детска градина, магазини и заведения. Един общопрактикуващ лекар се грижи за здравето на местните жители.
    През селото минава р. Палакария, която е наричана Златоносната река - почти до началото на XX век тя е давала поминък на няколко десетки ярловски фамилии, чрез промиване на златоносен пясък.

    ERA е независим кредитен посредник към БНБ, с номер BCI000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

    Оферта 0602859

    Преглеждания на обявата: 74
  • Основна информация:
    Квадратура:60 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С преход ,
    Цена: 45 000 EUR
    750 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, с. Ярлово
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА КОНТАКТ
град София, ул. Владайска 18
www.era.bg/office/contact
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕРА КОНТАКТ
Продава 3-стаен 109 538 EUR

град София, Красна поляна 2
Продава 3-стаен 256 866 EUR

град София, Овча купел 1
Продава 3-стаен 198 000 EUR

град София, Бъкстон
Продава 3-стаен 95 000 EUR

град Перник, Център
Продава Къща 700 000 EUR

град София, Карпузица
Подобни обяви
Продава Къща 80 000 EUR

с. Ярлово, област София
Продава Къща 49 990 EUR

с. Ярлово, област София
Продава Къща 45 000 EUR

с. Ярлово, област София
Продава Къща 52 000 EUR

с. Ярлово, област София
Продава Парцел 41 000 EUR

с. Ярлово, област София