Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Бургас, с. Загорци, 310 кв.м, 120 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Уникална рядка възможност за селска къща с 4 спални с огромен парцел от 9 448 кв.м. и спиращи дъха панорамни гледки всичко това само на половин час от морето и летището в Бургас. Намира се в Загорци, Средец.
    Тази невероятна къща е построена едва през 2021 г. Приземният етаж на къщата е разположен на 218 кв.м. жилищна площ, включително гараж от 49 кв.м., който е свързан с партера. Входно антре ви отвежда на приземния етаж, където са разположени много голяма всекидневна с камина, просторна трапезария, голяма кухня, мокро помещение, баня с тоалетна и душ, две спални и гараж. В гаража е поставена чисто новата отоплителна система на къщата. Къщата се продава обзаведена. Подовата настилка на партера е навсякъде с теракот. Банята е облицована и оборудвана. Кухнята е напълно оборудвана и функционална. Всички уреди и включени в продажбата. Гаражът е с бетонова настилка и голяма гаражна врата, както и единична PVC врата. Има заден вход към градината от хола, а също и от спалнята, така че можете да получите лесен достъп до огромната градина.
    Красива дървена стълба води до първия етаж, който се нуждае от малко работа, за да бъде завършен. Направено е окабеляване и ВиК, както и положени тръби за парно. Подовата настилка е бетонна, готова за декориране по ваш вкус. Стените трябва да бъдат шпакловани и боядисани. Започнати са тавани поставени са рамки за гипсокартон, но предстои довършване на гипсокартон. Отново PVC дограма в цялата къща.
    На първия етаж има 2 големи родителски спални, всяка от които е със собствен санитарен възел и всяка има собствен много голям балкон от 49 кв.м. Също така има предвидено мокро помещение за една от главните спални.
    Убийствени гледки от горния етаж през цялата година. Първият етаж предлага 96 кв.м. жилищна площ и всяка от двете тераси предлага още 49 кв.м. пространство.
    Вътрешно бетонно стълбище води до втория етаж това е мансардата. Предлага 96 кв.м жилищна площ и разполага с едно голямо помещение. Подовата настилка е бетон и също се нуждае от довършителни работи. Може да се раздели на стаи или да се съхранява като едно и да се използва като място за съхранение.
    Къщата е шпаклована и боядисана отвън. Има монтирана септична яма. ПВЦ дограма и врати в имота. Инсталирана и наблюдавана модерна високотехнологична система за сигурност. Всичко е чисто ново.
    Парцелът към къщата е 1121 кв.м. и има още 8327 кв.м. към парцела, което прави общо 9448 кв.м. Това е наистина фантастична възможност, трудно се намира в наши дни.
    Селото е прекрасно и приятелско. Населението му е около 350 души, живеещи там постоянно, с приятна комбинация от националности, включително българска, британска, френска и руска. Има магазин, църква и кметство.
    Отстояния: 40 км до Бургас, 10 км до Средец, на главен път и отлична локация.
    Има акт 16.

    Преглеждания на обявата: 33
  • Основна информация:
    Квадратура:310 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , Обзаведен , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 120 000 EUR
    387.09 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, с. Загорци
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БГ-ИММОБИЛИЕН
град Бургас, к.к. Слънчев Бряг
www.bg-immobilien.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от БГ-ИММОБИЛИЕН
Продава 2-стаен 60 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 185 000 EUR

гр. Добринище, област Благоевград
Продава 3-стаен 83 500 EUR

к.к. Пампорово, област Смолян
Продава Парцел 45 000 EUR

с. Каменар, област Бургас
Продава 3-стаен 110 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 120 000 EUR

с. Загорци, област Бургас
Продава Къща 55 000 EUR

с. Загорци, област Бургас
Продава Къща 48 000 EUR

с. Загорци, област Бургас
Продава Къща 25 000 EUR

с. Загорци, област Бургас
Продава Къща 55 000 EUR

с. Загорци, област Бургас