Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град Хасково, Училищни, 86 кв.м, 95 183 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Имоти-Хасково ви представя най-новото бижу на гр. Хасково.
    Готова, завършена сграда пред АКТ 16
    Един истински шедьовър на лукса и архитектурата.
    ***Royal Residence 1***
    Апартамент N36 на пети жилищен етаж със следното разпределение: Коридор, баня и тоалетна, светъл и просторен хол с трапезария и кухненски кът на едно с излаз на тераса с уникална гледка към града и 'БОГОРОДИЦА'. Апартаментът също така разполага и с компактна спалня с излаз на същата тераса в посока югоизток.
    Комплексът е разположен в първа зона в центъра на града, в най-желания район - на града, в тиха и спокойна среда за живеене! Районът предлага отлична инфраструктура. Градският театър, училища, детски градини, здравни заведения, бизнес имоти, банки, магазини, развлекателни заведения, паркове за отдих, както и най-големият пазар за стоки и храни са на броени метра от сградата. Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Проектът постига оптимална слънчевост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, работещи за обзавеждане и обитаване на пространства. Апартаментите са функционални с възможност за пълно усвояване на площта.

    Сградата се състои от 7 етажа и се предлага разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, с квадратури от 45 до 150 кв.м., магазини с площ от 25 до 165 кв.м. и подземни паркоместа, които са необходими за задоволяване на нуждите на световните семейства. Жилищният комплекс разполага с озеленен вътрешен двор, зони за отдих и детска площадка.

    Комплексът е с впечатляваща архитектура и предлага всичко ново, от което има нужда от едно семейство - спокойствие, сигурност, уют, паркова среда и зеленина, които предлагат възможност за разходка и спорт в близост до комплекса.

    Материалите, които се използват са с най-високо качество, при строежа не са правени абсолютно никакви компромиси!
    Има заложено оборудване за газификация и климатична инсталация във всеки апартамент. Обектите се издават в следния вид: ВиК инсталации/изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация - всички в напълно завършен вид. Гладка вътрешна мазилка със шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма и външна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, ВИСОК КЛАС БЛИНДИРАНИ ВХОДНИ ВРАТИ, общи части в напълно завършен вид, изпълнени с ВИСОК КЛАС ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ и ВИСОК КЛАС ПОДОВИ НАСТИЛКИ С КАМЪК ТРАВЕРТИН.

    Приятна среда за живеене и здравословен климат - това е качеството, което прави един дом уютен, а стените му придават усещане за комфорт и сигурност. Заложили сме на топлоизолационната система на BAUMIT, която действа като перфектна защита от атмосферни влияния. Повърхностите и вътрешните стени ще бъдат изпълнени с най-новата система за вътрешна мазилка - КЛИМА УАЙТ, която регулира влагата и създава приятен и здравословен вътрешен климат.
    Сградата ще се изплаща под надзора на BAUMIT.

    ПВЦ дограма REHAU, евродизайн 70мм. 5 камерен профил с право крило, врата ZT - Обков панти - MACO-master dinamika, брави - Orec, цвят двустранно фолиран 1980L, тъмен антрацит. Троен стъклопакет - 4+4+4/32 Ка/бяло/Sunglass(високоенергийно) Поставянето ще се изпълнява под надзора на REHAU.

    За фасадата на сградата и общите, идеални части е използван най-висококачествен камък - ТРАВЕРТИН. Всички парапети с ГОРЕЩО ПОЦИНКОВАНО КОВАНО ЖЕЛЯЗО.

    ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И МОЖЕ ДА ПРЕДОСТАВИ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ ЗА КРЕДИТИ ОТ ВСЯКА БАНКА

    Оферта 6800260

    Преглеждания на обявата: 22
  • Основна информация:
    Квадратура:86 кв.м
    Етаж:5-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С преход , Асансьор , Контрол на достъпа ,
    Цена: 95 183 EUR
    1106.77 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Хасково, Училищни
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА-ХАСКОВО
град Хасково, бул.,,Г.С.Раковски,,9
www.era.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ЕРА-ХАСКОВО
Продава 3-стаен 78 065 EUR

град Хасково, Бадема
Продава 3-стаен 135 000 лв.

град Хасково, Център
Продава 3-стаен 160 000 лв.

град Хасково, Център
Продава 3-стаен 96 768 EUR

град Хасково, Център
Продава 2-стаен 66 649 EUR

град Хасково, Център
Подобни обяви
Продава 2-стаен 68 000 лв.

град Хасково, Училищни
Продава 2-стаен 132 000 лв.

град Хасково, Училищни
Продава 2-стаен 95 183 EUR

град Хасково, Училищни
Продава 2-стаен Цена при запитване

град Хасково, Училищни
Продава 2-стаен 160 000 лв.

град Хасково, Училищни