Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Сухата река, 109 кв.м, 230 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Апартамент 22 се намира на седми жилищен етаж. Състои от дневна с кухня, две самостоятелни спални, две сервизни помещения-баня с тоалетна, две тераси. Изложение юг-север. Допълнително може да се закупи паркомясто за цена от от 20 000 евро.
    Сградата се изпълнява с монолитна стоманобетонна конструкция. Външните стени се изграждат от 25 см керамични тухли ORTHOBLOCK MK250 с високи топлоизолационнни и шумоизолационни показатели. Стените между апартаментите са трислойни с 20 мм разделителна шумоизолационна вложка между тях. Хидроизолация на основите и на покрива. На терасите се полагат 2 пласта хидроизолация MAPEI . По фасадата се полага топлоизлацияот EPS с дебелина на слоя 12 см, интегрирана в избраната фасадна система. Звукоизолация на подове и стени.
    Фасадата на сградата е съчетание от окачена фасада и фасада със структурна мазилка. В зоната под окачената фасада облицовката еот HPL плоскости в цвят слонова кост на австрийската фирма FunderMax. Обърнат е акцент на южната фасада с монтажа на декоративни алуминиеви елементи в дървесен фладер. Зоната с окачена фасада е реализирана с прозоречна система на водещата белгийска компания за висококачествени алуминиеви системи Reynaers Aluminium, характерна с отлични топлоизолационни показатели и прекъснат термичен мост. Дограмата на останалата част от фасадата е PVC - REHAU SynegoMD, 7-камерна каса и 6-камерно крило. Използваните прозоречни системи притежават висок клас на защита от взлом, въздухонепроницаемост, водонепропускливост и устойчивост на вятър. С оглед естетичния вид на сградата е изпълнено декоративно фасадно осветление.
    Подове на апартаментите-циментова замазка с лента между стените и подовете - за изолиране на пода от стените в помещението, поемане на температурните разширения в периодите на отопление /охлаждане. Стени на апартаментите - гипсова машинна мазилка на водещи производители.
    Общи части - настилките от естествен камък. Осветителни тела с етажни датчици за движение. Фоайе на сградата по интериорен проект. Домофонно-звънчевата уредба и автомат за контрол на достъпа. Настилката на балконите и лоджиите - мразоустойчив гранитогрес.
    Подземно ниво (сутерен) шлайфан бетон, покрит с импрегнатор. Пожароустойчиви врати с клас от EI30 до ЕI90, осигуряващи евакуационни изходи от сутеренното ниво. Гражни врати с автоматично отваряне. Централен ТЕЦ с дистанционни топломери. Тръбна разводка за климатизация. Пътнически асансьор за 8 лица (630 кг).
    За достъп на автомобилите до гаража на сутеренно ниво, е предвиден хидравличен подемник.
    Сключен договор и платена такса за присъединяване към електропреносната и водопреносната мрежа. Открити партиди на всеки индивидуален абонат.
    Цялостно изпълнение на пространството около сградата алеи, изградени по система с бетонови павета върху пясъчна посипка. Достъпа до гаражите и паркоместата във вътрешния двор на сградата е асфалтов. Засаждане на висока дървесна растителност, градинско декоративно осветление в зоните на озеленяването и централния вход на сградата.
    Етап на строителство: Въвеждане на сградата в експлоатация до края на 2024 г.

    Преглеждания на обявата: 33
  • Основна информация:
    Квадратура:109 кв.м
    Етаж:7-ми
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , Контрол на достъпа ,
    Цена: 230 000 EUR
    2110.09 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Сухата река
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АРКВЮ
град София, ул. Юрий Венелин 11, етаж партер
arcviewestate.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от АРКВЮ
Продава Парцел 62 510 EUR

с. Нови хан, област София
Продава 2-стаен 125 000 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 198 800 EUR

град София, Сухата река
Продава Парцел 48 000 EUR

с. Костенец, област София
Продава 2-стаен 178 200 EUR

град София, Дианабад
Подобни обяви
Продава 3-стаен 213 400 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 148 000 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 211 400 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 183 359 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 199 000 EUR

град София, Сухата река