Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Сухата река, 63 кв.м, 125 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Ателие 4 се намира на първи жилищен етаж, в луксозна новострояща се сграда. Състои се от дневна и спалня с излаз на обща тераса, баня с тоалетна. Допълнително може да се закупи паркомясто за цена 20 000 евро.
    Сградата се изпълнява с монолитна стоманобетонна конструкция. Външните стени се изграждат от 25 см керамични тухли ORTHOBLOCK MK250 с високи топлоизолационнни и шумоизолационни показатели. Стените между апартаментите са трислойни с 20 мм разделителна шумоизолационна вложка между тях. Хидроизолация на основите и на покрива. На терасите се полагат 2 пласта хидроизолация MAPEI . По фасадата се полага топлоизлацияот EPS с дебелина на слоя 12 см, интегрирана в избраната фасадна система. Звукоизолация на подове и стени.
    Фасадата на сградата е съчетание от окачена фасада и фасада със структурна мазилка. В зоната под окачената фасада облицовката еот HPL плоскости в цвят слонова кост на австрийската фирма FunderMax. Обърнат е акцент на южната фасада с монтажа на декоративни алуминиеви елементи в дървесен фладер. Зоната с окачена фасада е реализирана с прозоречна система на водещата белгийска компания за висококачествени алуминиеви системи Reynaers Aluminium, характерна с отлични топлоизолационни показатели и прекъснат термичен мост. Дограмата на останалата част от фасадата е PVC - REHAU SynegoMD, 7-камерна каса и 6-камерно крило. Използваните прозоречни системи притежават висок клас на защита от взлом, въздухонепроницаемост, водонепропускливост и устойчивост на вятър. С оглед естетичния вид на сградата е изпълнено декоративно фасадно осветление.
    Подове на апартаментите-циментова замазка с лента между стените и подовете - за изолиране на пода от стените в помещението, поемане на температурните разширения в периодите на отопление /охлаждане. Стени на апартаментите - гипсова машинна мазилка на водещи производители.
    Общи части - настилките от естествен камък. Осветителни тела с етажни датчици за движение. Фоайе на сградата по интериорен проект. Домофонно-звънчевата уредба и автомат за контрол на достъпа. Настилката на балконите и лоджиите - мразоустойчив гранитогрес.
    Подземно ниво (сутерен) шлайфан бетон, покрит с импрегнатор. Пожароустойчиви врати с клас от EI30 до ЕI90, осигуряващи евакуационни изходи от сутеренното ниво. Гражни врати с автоматично отваряне. Централен ТЕЦ с дистанционни топломери. Тръбна разводка за климатизация. Пътнически асансьор за 8 лица (630 кг).
    За достъп на автомобилите до гаража на сутеренно ниво, е предвиден хидравличен подемник.
    Сключен договор и платена такса за присъединяване към електропреносната и водопреносната мрежа. Открити партиди на всеки индивидуален абонат.
    Цялостно изпълнение на пространството около сградата алеи, изградени по система с бетонови павета върху пясъчна посипка. Достъпа до гаражите и паркоместата във вътрешния двор на сградата е асфалтов. Засаждане на висока дървесна растителност, градинско декоративно осветление в зоните на озеленяването и централния вход на сградата.
    Етап на строителство: Въвеждане на сградата в експлоатация до края на 2024 г.
    За повече обяви от агенцията посетете нашия сайт https://arcviewestate.com/.

    Преглеждания на обявата: 81
  • Основна информация:
    Квадратура:63 кв.м
    Етаж:1-ви от 8
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла, 2024 г.
    Особености:В строеж , Асансьор , Видео наблюдение ,
    Цена: 125 000 EUR
    1984.12 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Сухата река
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АРКВЮ
град София, ул. Юрий Венелин 11, етаж партер
arcviewestate.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от АРКВЮ
Продава 2-стаен 120 000 EUR

град София, Малинова долина
Продава Офис 455 000 EUR

град София, Дървеница
Продава Парцел 50 000 EUR

гр. Априлци, област Ловеч
Продава 3-стаен 198 800 EUR

град София, Сухата река
Продава 3-стаен 189 234 EUR

град София, Кръстова вада
Подобни обяви
Продава 2-стаен 107 000 EUR

град София, Сухата река
Продава 2-стаен 137 509 EUR

град София, Сухата река
Продава 2-стаен 133 344 EUR

град София, Сухата река
Продава 2-стаен 138 250 EUR

град София, Сухата река
Продава 2-стаен 141 519 EUR

град София, Сухата река