Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в област Бургас, гр. Несебър, 40 кв.м, 39 900 EUR

  • Допълнителна информация:
    Едностаен апартамент на 400м от плажа в Несебър. Комплекс Одисей.
    Разпределението е дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и балкон.
    В комплекса на разположение на Вас и Вашите гости са: басейн, детска площадка, охрана, паркоместа, комплексът работи целогодишно. Морето е на 400 метра, а районът е много тих и подходящ за почивка. В близост се намира голям аква парк. Таксата за поддръжка е 12 евро/м2 на година.

    Международно летище Бургас е на 20 минути път с кола, курортът Слънчев бряг е само на 10 минути, а центърът на стария град Несебър е само на 3 км.
    Несебър е един от най-посещаваните български курорти по Черноморието. Той се намира на 38 км от Бургас и на 100 км южно от Варна на едноименния скалист полуостров, който свободно следва пясъчния Слънчев бряг на юг.
    През 1056 г. градът е обявен за архитектурен и археологически резерват. От 1983 г. е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Това живописно място се характеризира с черноморския си стил на застрояване от двуетажни дървени къщи, скупчени една до друга в криволичещи улички. Многобройни църкви, предимно от византийския период (църквата Свети Йоан Кръстител от XI в., Свети Стефан от X в. с красиви стенописи от Българското възраждане и църквата Пантократор ), допълват атмосферата. Най-старата запазена църква е Базиликата, която вероятно датира от V в. В центъра на града се издига Старият епископски дворец, който несъмнено е една от най-впечатляващите забележителности на града. В покрайнините на стария град се издига уникална дървена вятърна мелница. Археологическият музей с богата колекция от икони и древна керамика, както и манастирът Свети Георги също заслужават да бъдат посетени. В близост до пристанището има добре запазени крепостни стени, а в града има калдъръми, датиращи от Средновековието, както и от Древна Гърция и Рим. Калдъръмените, добре поддържани улици, старинните църкви и дървените къщи от XIX в. придават на този град неповторим чар. Можете да се разхождате с часове, възхищавайки се на разнообразието от занаятчийски изделия, които се предлагат, и да научите за богатото му минало. Любителите на историята и архитектурата няма да скучаят тук. Тук ще намерите и малки магазини, пазари, таверни и пристанище. Има няколко плажа. В южната част на града се намира най-интересният плаж - Южният плаж. Дължината му е особено интересна и ако се вгледате внимателно, ще откриете, че той се свързва безпроблемно с плажа, който се простира чак до Слънчев бряг. Плажът е пясъчен, с постепенен вход към морето и предлага широка гама от спортни дейности (футбол, волейбол, водни ски и др.). По протежение на пясъчния плаж на сушата, на 2 км от стария център, е разположен нов квартал. Близостта на Слънчев бряг предлага възможност да се възползвате от пълната гама от спортни и развлекателни и други услуги и в този курорт.

    Преглеждания на обявата: 61
  • Основна информация:
    Квадратура:40 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 39 900 EUR
    997.5 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти:
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Несебър
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти:
МАК РОУЗ ТРЕЙД ООД
град Бургас, Дюни 18
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от МАК РОУЗ ТРЕЙД ООД
Продава 4-стаен 107 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава Парцел 615 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 2-стаен 74 000 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава 2-стаен 78 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 2-стаен 57 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Подобни обяви
Продава 1-стаен 41 500 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 52 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 63 500 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 72 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 31 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас