Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 1-стаен в област Бургас, гр. Несебър, 52 кв.м, 52 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Просторно Студио с обособена Спалня до Плажа, Несебър
    БЕЗ КОМИСИОННА! ОТЛИЧЕН ИМОТ! СУПЕР ЛОКАЦИЯ! ДО ПЛАЖА! ОБОСОБЕНИ 2 ПОМЕЩЕНИЯ! БАСЕЙН! ПАРКИНГ! ЦЕЛОГОДИШЕН, ПОДДЪРЖАН КОМПЛЕКС! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ! ЮГ!
    ПЕТРАИЕВИ недвижими имоти представя Студио с обособена ниша за Спалня само на 100 м от плажа в целогодишния семеен хотел Ирис . Разположен в района на новия Несебър със стратегическа локация недалеч от центъра на Равда и на Несебър, само 400 м от Аквапарк парадайс , в близост до автобусна спирка. Комплексът е малък, изключително добре поддържан, една прекрасна комбинация от модерна архитектура, луксозни общи части и елегантен стил. Предлага следните удобства: басейн, джакузи, финландска сауна, ресторант, бар, безплатен Wi-Fi, фитнес център, билярд, тенис на маса, паркинг, 24ч рецепция, денонощна охрана.
    Студиото се намира на 4ти последен етаж с обща площ от 52 кв. м функционално разпределена в просторно помещение с ясно обособени всекидневна с кухненски кът и отделна ниша за спалня, антре, баня с WC и тераса. Жилището се предлага в отлично състояние, готов за живеене. Имотът е една дългосрочна инвестиция, както за ваканционно живеене, така и за постоянно обитаване. С отлични характеристики за отдаване под наем през летния сезон. Перфектното южно изложение е предпоставка за изобилна естествена светлина. През лятото слънцето е на високо и не влиза в стаите, а през зимата е ниско, огрява през целия ден и чувствително се повишава температурата в помещенията.
    Основни предимства: супер локация, до плажа, малък, семеен, целогодишен и уреден комплекс, отделна спалня, отлично състояние, инвестиционен имот.
    Годишна такса поддръжка: 8 Евро на кв.м.
    Административният живот е съсредоточен в новата част на Несебър. Тази част на града се отличава с нова и модерна архитектура. На север и на юг от града са се простират широки плажове, естествени пясъчни дюни. Старинният Несебър е на пешеходно разстояние. Романтичната му атмосфера, тесните павирани улички, малки площади, антични останки е привлича многобройни туристи от цял свят.
    Равда е една от най - динамично развиващите се туристически селища в България с изключително благоприятно местоположение, което е предпоставка за разнообразна почивка. Плажната ивица на Равда се слави, като една от най- дългите по нашето Черноморие Изобилства от заведения за хранене и развлечение Kод на офертата: САТ 473.

    Преглеждания на обявата: 107
  • Основна информация:
    Квадратура:52 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 52 000 EUR
    1000 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Несебър
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19
Профил на агенцията
Брокер: Цветан Петракиев - гр. Бургас, ул. Цар Асен 19
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на едностайни апартаменти
Други обяви от ПЕТРАКИЕВИ ООД
Продава 1-стаен 31 000 EUR

с. Кошарица, област Бургас
Продава Заведение 899 000 EUR

град Варна, к.к. Златни пясъци
Продава 3-стаен 84 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Парцел 375 000 EUR

град Бургас, Пети километър
Продава Парцел 123 000 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Подобни обяви
Продава 1-стаен 59 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 27 200 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 37 500 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 68 500 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 47 900 EUR

гр. Несебър, област Бургас