Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Мезонет в град София, Горубляне, 241 кв.м, 285 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция СКАЛА ДИ представя на Вашето внимание новострояща се жилищна сграда, част от жилищен комплекс в район с потенциал и добри инфраструктурни връзки.
    Проектът се състои от няколко сгради, първата от които е завършена и с разрешение за ползване/АКТ16/. Сградите, които предстоят да бъдат изпълнени, са разположени на естествен хълм в района на кв.Горубляне, което предоставя на почти всички бъдещи собственици красиви панорамни гледки към Лозенска планина и Витоша.
    Проектът разполага с разрешение за строеж, старт на строителството - май 2022 г.
    Сградата се състои се от от различен тип апартаменти и къщи на две нива с собствен двор и гараж,(тристайни,мезонети),подземени паркоместа и надземни гаражи. В сутерена на сградата е предвиден просторен подземен паркинг, с достатъчен брой паркоместа за всеки от апартаментите.

    Предлагаме Ви тристаен апартамент/във вградена къща на две нива /Ап.3/ със самостоятелен двор и гараж. Изложение- югоизточно.
    Жилището е разположено на партер и първи етаж с общо РЗП-241,04 кв.м/с включен двор от 78,99кв.м/. ЧЖП-162.05кв.м.Общи части-11.91кв.м. Гараж-41,81кв.м /ЧЖП/без общи части.
    Разпределение:
    Първо ниво:75.07кв.м, входно предверие, хол с кухненски бокс и трапезария с излаз към двор с площ от 78,99кв.м, склад, баня с тоалетна.Гараж.
    Второ ниво:75.07кв.м,вътрешна стълба,коридор,две спални с обща тераса,гардеробна, баня с тоалетна.
    Цена 285 000Е

    Възможност за закупуване на подземни паркоместа/има останали само 3/три/ и гаражи на цени от 24000--44000 евро / в зависимост от квадратурата/.

    Сградата ще бъде с контролиран достъп и с ефективна система за видеонаблюдение, което ще осигури на живущите сигурност и спокойствие.
    Сградата ще е завършена с висококачествени материали утвърдени в строителният бранш производители и дизайнерски завършени общи части. Кофражните системи и технологии използвани в изграждането на обекта са съобразени с новите тенденции на световното строителство.
    Жилищата се издават с контакти и ключове за ел. инсталациите, блиндирана входна врата, отоплителна инсталация с изградена газова инсталация до тапа, без котел и радиатори, прокарани изводи за климатик. При желание на клиента всеки апартамент може да бъде завършен до ключ или напълно обзаведен от строителя.
    Жилищната сграда е разположена в непосредствена близост до Цариградско шосе и на 15 мин. път с автомобил до центъра на град София. Непосредствената близост на възлови пътни артерии и Околовръстен път дават възможност за бърз и удобен трансфер до всички желани дестинации в София и пътищата към вътрешността на страната.
    В сградата се предлагат и други тристайни апартаменти с по голямо РЗП. Има апартаменти със самостоятелни дворoве.
    Схема на плащане: съобразена с изискванията на пазара и гарантиращи спокойствието на купувача до завършването и издаването на сградата. Схемата за плащане е гъвкава - по договаряне с инвеститора, има възможност за предоставяне на отстъпка при по-голямо първоначално плащане.
    Код 25683

    Преглеждания на обявата: 52
  • Основна информация:
    Квадратура:241 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж ,
    Цена: 285 000 EUR
    1182.57 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Горубляне
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АГЕНЦИЯ СКАЛА ДИ-НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
град София, гр. София, бул.Витоша 60, ет. 1
www.scaladi.com
Профил на агенцията
Брокер: Вили Николова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на мезонети
Други обяви от АГЕНЦИЯ СКАЛА ДИ-НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
Продава 3-стаен 349 000 EUR

град София, Център
Продава 1-стаен 93 000 EUR

град София, Свобода
Продава Парцел 815 000 EUR

град София, Малинова долина
Продава 3-стаен 225 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 286 548 EUR

град София, Дружба 2
Подобни обяви
Продава Мезонет 564 000 EUR

град София, Горубляне
Продава Мезонет 345 000 EUR

град София, Горубляне
Продава Мезонет 385 000 EUR

град София, Горубляне
Продава Мезонет 285 000 EUR

град София, Горубляне
Продава Мезонет 265 000 EUR

град София, Горубляне