Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в област Благоевград, с. Баня, 5500 кв.м, 286 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция за недвижим имоти Хелоу България ви предлага уникална възможност за инвестиция в голям урегулиран поземлен имот от 5500 кв.м в Баня, балнеоложки/СПА курорт, близо до ски курорта Банско в България.
    Парцелът е разположен в живописна местност с невероятна гледка към планините Пирин, Рила и Родопи и ски пистите на Банско и е урегулиран за строителство на 5 вилни къщи от по 250 кв.м всяка.
    Земята се намира над село Баня с изглед към ски курорта Банско (на 5 км), което е по средата на пътя между българската столица София и гръцката столица Солун (~160 км, 2½ часа път с кола във всяка посока) и само на 50 км от гръцката граница.
    Земята е разположена на плато в тучна долина, заобиколена от три от най-впечатляващите планински вериги в България: Рила, Пирин и Родопите. От него се открива спираща дъха 360 панорама на великолепни пейзажи и величествени гледки към планински върхове, ски пистите на Банско, борови гори и ливади.
    Парцелът е с голяма площ от 5500 кв.м с правилна, правоъгълна форма (63 м x ~85 м) с лице на черен път и наличие на електричество и вода на върха на платото.
    Парцелът е урегулиран за строителство на 5 вили на един етаж с обща жилищна площ от 250 кв.м всяка със следните строителни параметри: 7 м височина, 40% плътност, 0,8 кинт, 50% минимална зелена територия.
    Баня е балнеоложки/СПА курорт, предлагащ изобилие от минерална вода с повече от 70 хипотермални минерални извора с температура 58 С. Водите му са с доказани благотворни и лечебни свойства, препоръчват се за балнеолечение на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, стомашно-чревния тракт, гинекологичната и урологичната система, както и за СПА, разкрасителни и ревитализиращи процедури.
    Имотът осигурява достъп до следните целогодишни атракции в региона:
    Балнеология / СПА туризъм, зимни спортове (каране на ски, сноуборд), летен туризъм- Планината Пирин, национален парк и обект на световното природно наследство с великолепни алпийски пейзажи, предлагащи пешеходен туризъм, къмпинг, колоездене, разглеждане на езера, лов и риболов, голф- голф курортите Банско и Разлог, археологически открития от траки, келти и славяни, фолклор и кухня на етносите;
    Всичко това превръща този имот в атрактивна инвестиция за построяване на частна вила или развитие на туристически отдих, особено в областта на СПА/балнеологията, ски или екотуризма.

    Преглеждания на обявата: 125
  • Основна информация:
    Квадратура:5500 кв.м
    Регулация:ДА
    Ток:-
    Вода:-
    Особености:За жил.строителство
    Цена: 286 000 EUR
    52 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Благоевград, с. Баня
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХЕЛОУ БЪЛГАРИЯ
град Благоевград, Банско
www.hello-bulgaria.eu
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на парцели
Други обяви от ХЕЛОУ БЪЛГАРИЯ
Продава Парцел 75 000 EUR

гр. Разлог, област Благоевград
Продава Къща 185 000 EUR

гр. Добринище, област Благоевград
Продава Къща 320 000 EUR

с. Бачево, област Благоевград
Продава 3-стаен 116 000 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Продава 2-стаен 48 746 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Подобни обяви
Продава Парцел 450 000 EUR

с. Баня, област Благоевград
Продава Парцел 122 700 EUR

с. Баня, област Благоевград
Продава Парцел Цена при запитване

с. Баня, област Благоевград
Продава Парцел 975 598 EUR

с. Баня, област Благоевград
Продава Парцел 170 500 EUR

с. Баня, област Благоевград