Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Хотел в град Русе, Център, 3274 кв.м, 2 250 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Имоти Надежда имаме удоволствието да Ви представим за продажба сградата на емблематичния за град Русе хотел 'Севастопол'. Имотът е паметник на културата от местно значение. Функционалното предназначение на сградата е решено за хотел. Площта на земята е 556 кв.м. В имота е построена сграда с монолитна конструкция. Сградата се състои от четири надземни експлоатационни нива, един изцяло вкопан сутерен на кота -3.35м и частични второ по-дълбоко ниво на сутерена на кота -6.35м. За имота има издадено разрешение за строеж, преустройство, реконструкция и адаптация и одобрени проекти по следните части: Архитектура, Конструкции, Ел, ВиК, ОВК, Геодезия, Пожарна безопасност, ПБЗ и ПУСО. През 2018година съществуващия стар скатен покрив е демонтиран. На всички нива в сградата са премахнати всички вътрешни преградни стени, както и гредореда. Изпълнени са укрепващи мероприятия за запазване на фасадите на сградата. Направен е нов сутерен на кота 3.35м, така че той да обхваща цялата застроена площ на сградата.Изпълнени са укрепителни и заздравителни ремонтни дейности на основите, под съществуващите и под бъдещите нови фундаменти на сградата. Направени са 328бр. пилоти на кота от +0,00м. през кота 3,35м. и кота 6,35 до кота 20,00м., съласно одобрен проект по част Геотехника. Укрепването на страдата е изчислено и изполнено по начин, който позволява изграждането на още един стаж.
    Старите каменни зидове, оформящи помещенията на кота 6,35м. са почистени и са укрепени. На това ниво е направена нова армирана циментова замазка.
    В съответствие с проекта по част Конструкции са направени нови бетонови фундаменти, колони, шайби, стени, греди и плочи на всички нива. Изградени са нови вътрешни стълбища, две нови асансорни шахти за пътнически асансьори, посредством които ще се осъществява вертикалната комуникация свързваща отделните нива на сградата. Направена е и една нова асансьорна шахта за връзка между кухненската част и ресторанта. Външната водопроводна връзка и външната канализационна връзка на сградата са изпълнени. Изградена е тръбна инсталация за текущо отводняване на обекта от води в резултат на валежи от дъжд и сняг. Запазени са съществуващите английски дворове в автентичния им вид. Съхранени са всички декоративни елементи от камък по фасадата на сградата. Конструктивно фасадата е свързана с изградените плочи на всички нива. Пространството около сградата е изцяло облагородено и озеленено по проект на община Русе. За сградата има изготвен дизайнерски проект, съобразен с най-актуалните тенденции в интериорното обзавеждане на хотели в Европа.

    ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0899966688

    ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

    Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

    ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ!!!

    ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0899966688

    Оферта 3801038

    Преглеждания на обявата: 165
  • Основна информация:
    Квадратура:3274 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С преход ,
    Цена: 2 250 000 EUR
    687.23 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Русе, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
град Русе, ул.'Духовно Възраждане' 21
https://www.era.bg/offices/imotinadezhda
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на хотели
Други обяви от ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
Продава Пром. помещение 69 900 EUR

гр. Тутракан, област Силистра
Продава 2-стаен 91 999 EUR

град Русе, Широк център
Продава Къща 56 990 EUR

град Русе, в.з. Касева Чешма
Продава Заведение 41 600 EUR

с. Иваново, област Русе
Продава Къща 33 500 EUR

с. Бабово, област Русе
Подобни обяви
Продава Хотел 1 150 000 EUR

град Русе, Център
Продава Хотел 800 000 EUR

град Русе, Център
Продава Хотел 2 410 650 EUR

град Русе, Център
Продава Хотел 2 279 200 EUR

град Русе, Център
Продава Хотел 2 250 000 EUR

град Русе, Център