Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем 2-стаен в град Бургас, Възраждане, 72 кв.м, 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти Magnetik Home имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно луксозен двустаен апартамент в тиха уличка в близост до центъра на Бургас.

    Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, отделна тоалетна, просторен хол + голям П образен кухненски бокс, спално помещение със собствена баня с душ кабина и тоалетна, както и голяма открита тераса с гледка море.

    Изложението на имота е изцяло ЮГ - ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци.

    Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 2 чисто нови инвенторени климатика Daikin, голям СМАРТ телевизор, високо - качествени вградени електроуреди, съдомиялна, кафемашина, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н.

    Голямо предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта, че се намира в по - спокойната част на квартала в непосредствена близост прекрасния център на града пълен със множество зони за отдих, заведения и т.н. Морската градина също се намира в близост като пешеходното разстояние е не повече от 10 минути пеша.

    Също така, друго голямо предимство на жилището е, че сградата е чисто нова, а на етажа има само още един апартамент, което придава допълнително чувство за уединение, тишина и спокойствие! Да не забравяме, че обазавеждането в имота е чисто ново и с високо качество видимо и по снимковия материал!

    Друго предимство на жилището е че, бъдещите наематели имат възможност да се възползват от СОБСТВЕНО ПАРКОМЯСТО в подземният паркинг на сградата срещу допълнително заплащане!

    Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!

    Преглеждания на обявата: 34
  • Основна информация:
    Квадратура:72 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Особености:Обзаведен , С гараж , Асансьор , Лукс , СОТ , Климатик , Окабеляване , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , Почистване
    Цена: 500 EUR
    6.94 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Бургас, Възраждане
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
МАГНЕТИК ХОУМ БЪЛГАРИЯ
град Бургас, ул.Генерал Скобелев 10, ет.0
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниДвустайни апартаменти под наем
Други обяви от МАГНЕТИК ХОУМ БЪЛГАРИЯ
Дава под наем 2-стаен 700 лв.

град Бургас, Лазур
Дава под наем 2-стаен 900 лв.

град Бургас, Възраждане
Дава под наем 3-стаен 2 300 лв.

град Бургас, Лазур
Дава под наем Многостаен 750 лв.

град Бургас, Център
Дава под наем 2-стаен 890 лв.

град Бургас, Славейков
Подобни обяви
Дава под наем 2-стаен 900 EUR

град Бургас, Възраждане
Дава под наем 2-стаен 400 EUR

град Бургас, Възраждане
Дава под наем 2-стаен 500 EUR

град Бургас, Възраждане
Дава под наем 2-стаен 600 лв.

град Бургас, Възраждане
Дава под наем 2-стаен 950 лв.

град Бургас, Възраждане