Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град Перник, Изток, 73 кв.м, 86 371 EUR

  • Допълнителна информация:
    Жилищен комплекс Vitosha Аpartments 3 е най-новият проект на Виена Билдинг Груп и е продължение на изключително успешния комплекс Витоша Апартмънтс 1 и 2.Комплексът е от затворен тип и e проектиран, така че да осигури комфорт и сигурност на своите бъдещи обитатели в най- добрия квартал на гр. Перник- кв. Изток. Районът е много подходящ както за живеене и отглеждане на деца, така и за инвестиция. Витоша Апартмънтс 3 дава възможност за живот в близост до природата, в район непосредствено до борова гора, стадион и красиви гледки към Витоша,като се намира до главни пътни артерии с бързи връзки до гр. София, центъра на гр. Перник и международен път.
    Сред предимствата на комплекса са: много богато озеленен вътрешен двор, с детски площадки,зони за спорт и почивка,контролиран достъп и видеонаблюдение.Проектът е до, парк Иглика,стадион на пешеходно разстояние,футболно игрище, на кратко пешеходно разстояние от Кауфланд и Фантастико.В непосредствена близост е жп и автобусна спирка, спокойна среда в район с нова инфраструктура, зона без високо застрояване, осигурена поддръжка на сградите и зелените площи.Комплексът ще бъде от 4 сгради с магазини,офиси,партерни апартаменти със собствен двор, двустайни,тристайни и четиристайни апартаменти. Паркирането е решено с открити и подземни паркоместа, и подземни гаражи.Висок клас строителство,модерна архитектура, осигурена поддръжка на сградите,доказан инвеститор!
    Различни схеми на плащане,цени с включено ДДС,одобрено от банките финансиране за жилищни кредити на Акт 14. Първа копка на сграда 1 м.02.24г.Срок за завършване 24 месеца.
    https://vbgroup.bg/properties/zhilishhen-kompleks-vitosha-apartments-3/#properties

    Преглеждания на обявата: 74
  • Основна информация:
    Квадратура:73 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 86 371 EUR
    1183.16 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Инвеститор
Карта
Местоположение: град Перник, Изток
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Инвеститор
ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП ООД
град Перник, Благой Гебрев 70
vbgroup.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП ООД
Продава 2-стаен 103 000 EUR

град Перник, Изток
Продава Магазин 117 527 EUR

град Перник, Център
Подобни обяви
Продава 2-стаен 112 900 EUR

град Перник, Изток
Продава 2-стаен 86 371 EUR

град Перник, Изток
Продава 2-стаен 98 600 EUR

град Перник, Изток
Продава 2-стаен 75 600 EUR

град Перник, Изток
Продава 2-стаен 60 900 EUR

град Перник, Изток