Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Хотел в област Варна, гр. Бяла, 1027 кв.м, 1 200 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме Ви за продажба бутиков хотел в град Бяла, област Варна.
    Разполага с 18 двойни стаи, фоайе с рецепция и лоби-бар, ресторант, градина с барбекю и басейн.

    За хотела:
    Разположен в идеалния център на града, хотелът е намерил баланса в съчетанието на лукса, комфортната обстановка и приятелската атмосфера.
    Хотелският комплекс предлага настаняване в стилно обзаведени стаи, ресторант-градина, басейн, фризьорски салон, лоби бар тераса.
    Подходящ е за морски и конгресен туризъм, бизнес посещения и др.

    Изпълнение на сградата:
    Монолитна - стоманенобетонна конструкция, тухлена зидария, вароциментови мазилки вътре и полимерни по фасадата. Изпълнена топлоизолация с фибран. Сградата е изцяло покрита с камък. Покривът е с дървена конструкция, топлоизолация със стъклопакет и влагоустойчив гипсокартон. Основен и цялостен ремонт на покрив - с хидроизолация през м.май 2018г. Покрив - двускатен с битумни керимиди. Дограма - алуминиева /златен дъб/ със стъклопакет. Подпокривното пространство е с изграден санитарен възел и се използва за склад и простир. Подовата настилка на общите части на сградата са изпълнени с гранитогрес.
    Коридорите към стаите и пода в стаите е изпълнен от мокет.
    Стени в коридори и стаи - тапет.
    Стени на фоайе, рецепция и лоби-бар - венецианска мазилка.
    Стени търговска площ ресторант - специална мазилка.
    Стила е средиземноморски. Сградата е ориентирана двустранно - на изток на 4 основни нива и мансарден етаж, на запад три нива и мансарден етаж. Денивелацията е един етаж с височина 4,20 м., в който се развиват кухнята и търговската зала на ресторанта. Връзката между етажите се осъществява чрез стълбище и панорамен асансьор. Отоплението на водата е централно, с бойлери свързани към слънчеви колектори / 6 броя вакумно-тръбни /, разположени на покрива на хотела, като има възможност да се загряват и на ток / ел.енергия /.
    В сутерена заведението за хранене е със зала за хранене с 36 места, като барът участва в интериора на залата. Има двойна тоалетна за посетителите, ориентирана към залата, добре прикрита зад интериорна колона. Предвидена е възможност за вътрешна камина. Вътрешността на заведението за хранене е заета от кухня, съобразно технологичен проект, подготвителни, миялна, склад за продукти, битовка за персонала и помещение за смет. В двора към ресторанта има лятна градина /40 - 50 места / с барбекю. В градината има изграден басейн с размери 9x5 метра. До басейна е разположена лятна кухня и барбекю с допълнителни маси за хранене.

    Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди и пособия за готвене и сервиране, както и с хладилници, фризери и витрини.
    На ниво партер се намират рецепция, лоби бар, санитарни възли за персонала и клиентите, както и три стаи с по две легла със санитарни възли. В лоби-бара на фоайето са осигурени 10 места за сядане. Площ на фоайето - 38 м2.
    Асансьорът е с луксозно изпълнено купе, с площ - 2,25 м2.
    Интериорните мебели, разположени в общите части на сградата фоайе и емпорета са бутикови, от масивно дърво, месинг, естествен камък /оникс, гранит, и др./
    Първият и вторият етаж са еднотипни с по 5 стаи - три с душове и две с вани. На всеки етаж има просторно етажно фоайе / емпоре / оформено с кът за отдих. От етажното фоайе се излиза на балкона към площада. Всяка стая е със собствена тераса.
    На третия етаж са разположени два апартамента и една двойна стая. Всеки от апартаментите може да се обособи като две двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел.
    Стаите:
    Състоят се от предверие - 3,63 м2, баня-тоалет с площ от 4,20 м2, спалня - 15,40 м2 и балкон - 5,55 м2 /среден/или 1,76 м2 /краен/. Обща площ на хотелската стая с терасата в зависимост от разположението - 28,78 м2 или 25 м2 .
    Стаите са стандартни , оборудвани с гардероб, куфарник, климатик, мини хладилник /минибар/, LCD телевизор, работно бюро, табуретка, мека мебел /разтегателен фотьойл/ в 9 от стаите, две легла професионални тип подматрачна база и матрак с размери 2м/90 см залепени едно до друго тип матримониум с възможност за отделяне, две нощни шкафчета, огледало.


    Преглеждания на обявата: 105
  • Основна информация:
    Квадратура:1027 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 1 200 000 EUR
    1168.45 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • РЕМАКС БАЙ ДЪ СИЙ
      град Варна, бул. Княз Борис I-ви , ж.к. Чайка, блок 20
      www.remax.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Варна, гр. Бяла
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕМАКС БАЙ ДЪ СИЙ
град Варна, бул. Княз Борис I-ви , ж.к. Чайка, блок 20
www.remax.bg
Профил на агенцията
Брокер: Радослав Ванчев
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на хотели
Други обяви от РЕМАКС БАЙ ДЪ СИЙ
Продава Многостаен 270 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава 2-стаен 139 000 EUR

град Варна, Аспарухово
Продава 3-стаен 310 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Къща 375 000 EUR

град Варна, Център
Продава 2-стаен 135 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Подобни обяви
Продава Хотел 580 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Хотел 1 200 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Хотел 200 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Хотел 395 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Хотел 240 000 EUR

гр. Бяла, област Варна