Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем 2-стаен в град София, Хладилника, 75 кв.м, 1 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    **В месечният наем е включено подземно паркомясто + такса поддръжка, която се равнява на 100евро**

    Добре дошли в един уникален свят на хармония и удоволствие, където природата се прелива с елегантността и комфорта. Представяме ви изключителен апартамент, осъществяващ мечтите ви за идеалното жилище.

    В привлекателен район и в границите на жилищен комплекс SoHome, този имот предлага съчетание от удобство и природна красота.

    Имотът се състои от 60 кв.м. чиста площ, входно антре, дневна с трапезария, напълно оборудвана кухня, баня с тоалетна и уютна спалня с тераса, която ви предлага прекрасна гледка към уханните зелени зони на комплекса, творящи хармонията на природата във всяка минута. Паркинга е изцяло подземен, на две нива като е проектиран така, че да няма движение на автомобили във вътрешния двор.

    Комплексът се простира на 30 декара зелени паркове, градини, водни огледала и фонтани, изкушаващи с визуалната им красота. Любителите на физическа активност и релаксация могат да се насладят на фитнес центърът с уелнес зона, а за по-малките има изградени 9 детски площадки и фитнес.

    Цялостното подово отопление инсталирано във всяка стая, осигурява равномерно разпределение на топлината и уюта през студените зимни дни. Специалната изолация от 10 см каширана каменно-минерална вата гарантира висока енергийна ефективност и комфорт. Най-високият клас дограма с троен стъклопакет допълва изолиращите свойства на жилището. Комплексът предлага контролиран достъп, видеонаблюдение и мобилен патрул, осигуряващи спокойствие във всяка една секунда от денонощието.

    Локацията на апартамента е един от неговите най-големи предимства. Близостта до Метростанция Витоша , МОЛ Парадайс , Южен парк, множество училища, детски градини, спортни комплекси като тенис клуб 'Малееви', спортен център 'Пулев', Orange фитнес, и болници като 'Токуда', 'Вита' и 'Лозенец'. Гарантира удобството на всеки ден от вашия живот. В близост се намира ловният парк и зоологическата градина, които ви дават възможността да се насладите на природата и зелените пространства. Достъпът до градския транспорт е лесен, тъй като на 20 метра от комплекса се намира спирка, осигуряваща връзка до всяка част от София.

    За повече информация и огледи моля обадете се и цитирайте референтния номер: 3756

    Преглеждания на обявата: 62
  • Основна информация:
    Квадратура:75 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Особености:Обзаведен , С паркомясто , Асансьор , Лукс , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс
    Цена: 1 000 EUR
    13.33 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Хладилника
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИНКЛУЗИВ БЪЛГАРИЯ АД
град София, бул. 'Тодор Александров' 71, ет.5
www.inclusive.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниДвустайни апартаменти под наем
Други обяви от ИНКЛУЗИВ БЪЛГАРИЯ АД
Дава под наем Магазин 600 лв.

град София, Лозенец
Дава под наем Офис 6 240 EUR

град София, Орландовци
Дава под наем Магазин 800 лв.

град Пловдив, Център
Дава под наем Магазин 3 360 лв.

град София, Изток
Дава под наем Магазин 4 800 лв.

град София, Изток
Подобни обяви
Дава под наем 2-стаен 1 600 лв.

град София, Хладилника
Дава под наем 2-стаен 1 100 лв.

град София, Хладилника
Дава под наем 2-стаен 900 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем 2-стаен 1 000 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем 2-стаен 900 лв.

град София, Хладилника