Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Плевен, с. Брест, 300 кв.м, 100 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ОФЕРТА ЕКСКЛУЗИВ!
    ЕДИН ПРЕКРАСЕН ИМОТ ЧАКА СВОЯ НОВ СОБСТВЕНИК!
    Предлагаме две къщи, по-голяма с РЗП около 160 кв.м.и по-малка с РЗП 140 кв.м. в китното село Брест.И двете са след основен ремонт както отвътре така и с рмонт на покривите и изолация.Има басейн с шезлонги, които се изполват през целия летен сезон до късна есен.До лозето има футболно игрище за деца.
    На къщите е направена им външна изолация. В облагороденият двор има лозе, две череши, две кайсии, три ябълки, дюля, две смокини, една вишня и дрян. Има изграден модерна парник-оранжелрия за производство на пресни зеленчуци.Дворът е 1250 кв.м. и е оптимално оползотворен, непретрупан , а красиво подреден.
    Селото е на `180 км. от София, но с направата на новата магистрала, разстоянието се скъсява с 50 километра.Земята в района е плодородна.Река Дунав е приблизително на 7 километра, а река Искър е само на 5 киломертра, което дава прекрасни възможности на любителите на риболова за ловуване на прясна риба.
    Селото е с над 1000 жители, с модерни магазини в центъра и с много квартални такива във всяка махала.Здравното обслужване е уредено, има аптека, зъболекар.В селото има основно училище, два ресторанта, ново футболно игрище, местна търговска борса за зеленчуци.
    Транспортът също е много добре осигурен.До гр.Плевен по нов път пътуват дневно по седем автобуса, а той е само на 40 км от Плевен и на 180 км от София. На 5 километра от селцето е и Община Гулянци.
    В него има Банка ДСК, Общинска банка, болница, РУ на МВР.
    В селото няма престъпност.
    Всяка къща в селото е намерила разрешение с водоснабдяването си и има или кладенец или чрез сонда.
    С перспектива там, е откриването не след дълго време на френска фирма за преработка на хмел, като суровина на бирата, което ще осигури работна ръка за местното население.
    ЗА САМИЯ ИМОТ: Двете къщи са ситуирани в оптимално изгодното си положение, както и лтната кухня. ИМОТЪТ СЕ ПРОДАВА С ОБЗАВЕЖДАНЕТО!
    Едната граничи с главната улица ( на снимката е тази с показаните стълби), има коридор и голямо антре с подход към три спални. Има баня и тоалетна с бойлер. Отоплението е уредено с климатици.. Вратите на стаите са от златен дъб.
    Под стаите се намира голямо мазе, облицовано с ламперия, с рафтове, където всичко е подредено и ново.
    Втората по-малка къща е с голям чардак (под формата на буква Z) .Къщата е с антре,кухня, стая с трапезария, баня с тоалетна, врата с огледало. До нея е механата,(мечта за гости и домакини), а там е и складовото помещение за инструменти.На двора има кладенец с хидрофлор и външна тоалетна, З броя барбекю.. Дворът е с красиви декорации от дървета и застлан с плочки. Има красива и здрава ограда. Професионално аранжирана оранжерия.Има и гараж за паркиране с шест броя паркоместа.. Градината е облицована с камък.
    Има специално ефектно осветление и вечер е много красиво.А за надеждното охраняване на къщата са монтирани 10 броя камери за видеонаблюдение.
    Имотът е без възбрани, ипотеки и тежести. Създадените удобства и комфорт в него ще ви създадат голям уют и спокойствие и са гаранция за поддържане на един завиден стандарт.
    Имотът е така направен и подреден, че за новите стопани остава само да се нанесат и да се отдадат на спокоен живот без ремонти и грижи.
    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН ИМОТ,КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ УСПЕШНО ПРЕХРАНВАЩ НЕ САМО ЕДНО СЕМЕЙСТВО, А И Е БИЗНЕС-ПРОЕКТ ЗА ПО-ГОЛЯМА ПРОДУКТИВНОСТ НА ОРАНЖЕРИЯТА, ЛОЗЕТО ,ОБОСОБЯВАНЕ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ и т.н.ПЕЧЕЛИТЕ ДОМ И БИЗНЕС!
    Цената подлежи на значителен коментар!


    Преглеждания на обявата: 267
  • Основна информация:
    Квадратура:300 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 100 000 EUR
    333.33 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Плевен, с. Брест
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АГЕНЦИИ ИЗТОК - ОФИС ТОВИСТО М
град София, Гео Милев
tovisto_m.imot.bg
Профил на агенцията
Брокер: Велика Данаилова
Покажи телефон
09XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АГЕНЦИИ ИЗТОК - ОФИС ТОВИСТО М
Продава Магазин 115 000 EUR

град София, Люлин 6
Продава Къща 19 000 лв.

с. Осетеново, област Стара Загора
Продава Парцел 1 000 EUR

гр. Царево, област Бургас
Продава Парцел 450 000 EUR

град София, с. Лозен
Продава Етаж от къща 129 000 EUR

град София, Център
Подобни обяви
Продава Къща 39 000 EUR

с. Брест, област Плевен
Продава Къща Цена при запитване

с. Брест, област Плевен
Продава Къща 100 000 EUR

с. Брест, област Плевен
Продава Къща 15 000 лв.

с. Брест, област Плевен
Продава Къща 8 000 лв.

с. Брест, област Плевен