Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Пром. помещение в област София, гр. Сливница, 7000 кв.м, 6 155 000 лв.

  • Допълнителна информация:
    Продавам устроен бизнес имот до София с огромен потенциал

    Без комисиона от купувача!!! Продавам промишлен имот с изключителен потенциал, разположен в град Сливница, само на 20 км (по магистрала) от София. Намира се до международен път и влакова линия, която свързва източна и западна Европа. За тези, които се нуждаят от бърз достъп до столицата, базата предлага идеални условия, тъй като разстоянието се изминава за 15 минути. Разположен в промишлена зона, този имот е подходящ за всякакви дейности. Общата застроена площ на сградите е около 7000 кв.м., а големината на двора е 10 декара.

    Първото ниво се състои от 7 халета с офиси, цех за дрехи, фотостудиа и огромни складови помещения с височина 8 метра, което е означава, че при нужда има потенциал застроената площ значително да се увеличи. Почти всички халета разполагат със стелажи, а някои от тях са разделени на две нива. Към халетата е свързана административна сграда на три етажа, включваща офиси и санитарни възли.

    Базата предлага добра осветеност, като комбинира естествена светлина и LED осветление. Помещенията са ремонтирани и освежени. Обектът разполага с 24-часова жива охрана, видеонаблюдение, СОТ, оптичен интернет, трифазен ток, противопожарна инсталация, гръмоотвод, електрически генератор на нафта, отоплителен котел на пелети, а също и централизирано аудио озвучение на всички халета.

    Помещенията в имота могат да бъдат преустроени и комбинирани според нуждите на ползвателя, което го прави универсален за различни производствени, търговски и складови дейности. Повечето халета имат собствен вход, а някои са оборудвани и с товаро-разтоварни рампи.

    Двора на базата е заграден и с площ 10 декара. В него има допълнителна постройка за складово помещение около 50 квадрата, също така постройка за охраната и луксозно направено заведение (120 кв. м.), като всички те са след основен ремонт, с поставена изолация и пребоядисани.
    Освен продажба, има възможност за частично или цялостно отдаване на обекта под наем. Цената подлежи на договаряне в зависимост от броя на наетите халета, офиси или други помещения.

    Продажната цена е с включен ДДС.

    Преглеждания на обявата: 55
  • Основна информация:
    Квадратура:7000 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Сглобяема конструкция
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана ,
    Цена: 6 155 000 лв.
    879.28 лв. на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти:
    • БИЗНЕСДИЛЪР
      град Бургас, бул. Транспортна , 8008 Северна промишлена зона
      biznesdilar.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област София, гр. Сливница
Виж на КАРТАТА.
Контакти:
БИЗНЕСДИЛЪР
град Бургас, бул. Транспортна , 8008 Северна промишлена зона
biznesdilar.com
Профил на агенцията
Брокер: Ангел Ангелов
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на промишлени помещения
Други обяви от БИЗНЕСДИЛЪР
Продава 3-стаен 120 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Подобни обяви
Продава Пром. помещение Цена при запитване

гр. Сливница, област София
Продава Пром. помещение 6 155 000 лв.

гр. Сливница, област София
Продава Пром. помещение 900 000 EUR

гр. Сливница, област София
Продава Пром. помещение 2 835 000 EUR

гр. Сливница, област София
Продава Парцел 70 000 EUR

гр. Сливница, област София