Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Варна, с. Калиманци, 260 кв.м, 250 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Уникална традиционна къща с 4 спални в български стил близо до Варна. Къщата се намира в голямо село, на 18 км от морето и Варна, на 14 км от международно летище Варна. Намира се в центъра на селото, на 150 метра от уникалния етнографски комплекс Калимански хан'. Очарованието на тази местност отдавна е оценено от много чужди семейства, които през последните години са закупили много имоти в селото. Селото има голям потенциал, разраства се все повече и остава едно от най-перспективните и привлекателни за постоянно обитаване.

    Площта на къщата е 260 кв.м., и се състои от:
    - 1 етаж: 2 спални с двойни легла, голяма оборудвана душ кабина с тоалетна, механа с напълно оборудван бар и кухненски бокс;
    - 2 етаж - 2 спални с двойни легла, оборудвана кухня с голяма всекидневна, голяма оборудвана баня с вана, душ, две мивки, две тоалетни, бойлер, складово помещение. Къщата разполага и с обща широка тераса по полупериметъра на сградата.

    Къщата е завършена до ключ с много елементи в автентичен български стил от камък и дърво, дървена дограма с двоен стъклопакет, оборудвани кухни, напълно обзаведена. Благодарение на каменните стени с дебелина около 40см. в къщата се поддържа постоянна уютна топлина през зимата и приятна хладината през лятото.

    Парцелът е с площ от 940 кв.м. Особено забележителна е невероятната градина с декоративни насаждения и овощни дръвчета, отглеждани в продължение на последните няколко години и превърнати в жив оазис. От млади плодни дръвчета има: круша, дюля, китайска райска ябълка, синап, черница, смокиня, 4 ябълкови дървета, кайсия, праскова, череша, слива, грозде. Градината е украсена с рози, магнолия, люляк, сакура, хибискус, пираканта, лагерстения и др.
    В сянката на зеленината има уютни места като покрита площадка с барбекю, обособено място за преносим басейн, който се монтира през лятото, паркинг за кола. Има пътекчки от декоративен камък.

    Парцелът е ограден с висока каменна ограда с декоративни елементи от ковано желязо, със самостоятелна входна врата и портална врата за автомобил. Всеки етаж от къщата е самостоятелен, така че къщата може да се използва от едно или две семейства.

    Къщата граничи с широк асфалтов път, има партиди за ток и вода, има голяма септична яма в двора и е готова за нанасяне и постоянно живеене.

    Преглеждания на обявата: 86
  • Основна информация:
    Квадратура:260 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С преход , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен ,
    Цена: 250 000 EUR
    961.53 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Варна, с. Калиманци
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СКАЙЛАЙН БЪЛГАРИЯ ООД
град Варна, ул.Георги Живков 57, ет.2, ап.4
www.skyline.bg
Профил на агенцията
Брокер: Алексей Памятних
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СКАЙЛАЙН БЪЛГАРИЯ ООД
Продава 2-стаен 53 000 EUR

с. Осеново, област Варна
Продава Къща 56 000 EUR

с. Котленци, област Добрич
Продава 3-стаен 45 000 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава 2-стаен 57 900 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава 4-стаен 670 000 EUR

град Варна, Гръцка махала
Подобни обяви
Продава Къща 312 000 EUR

с. Калиманци, област Варна
Продава Къща 149 990 EUR

с. Калиманци, област Варна
Продава Къща 63 500 EUR

с. Калиманци, област Варна
Продава Къща 240 000 EUR

с. Калиманци, област Варна
Продава Къща 250 000 EUR

с. Калиманци, област Варна