Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Лозенец, 120 кв.м, 321 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ИСКЪР ЕООД предлага на Вашето внимание просторен четиристаен апартамент, част от емблематичния блок 'Перун' в столичния квартал Лозенец, на ул.'Козяк'.
    Сред предимствата на имота са:
    1. Отлично развита инфраструктура, бързо придвижване до всички ключови точки на столицата през бул.'Черни връх' и южен Околовръстен път, близостта му до Южен парк, множество детски градини, училища, спортни площадки и спортни комплекси, лечебни заведения, магазини с подбрани храни и големи хранителни вериги, на 450 м до МОЛ 'Paradise' и метростанция 'Витоша', на 300 м. до трамвай 10 и автобуси;
    2. Единствен апартаментът на площадка и е с чиста жилищна площ от 112,58 кв.м. по нот.акт/*реална площ - 136 кв.м./, и се намира на 2-ри жилищен (трети конструктивен) етаж в масивна 19- и 21-етажна тухлeна сграда с дебелина на стените 50 см, висока земетръсна устойчивост /под сградата се намира бомбоубежище, мазета, подземни гаражи и паркоместа/;
    3. В апартамента направени минимални изменения, което позволява на новите собственици да го преустроят по своя вкус, според своите цели и нужди.
    4. Към имота има и мазе, на първи сутерен на сградата, с обща площ от 7,70 кв.м., както и 1,047% идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж върху държавно място. Общите части се дават под наем.
    Разпределение: входно антре; Г-образен коридор с вграден гардероб, който води към две непреходни спални и санитарен възел /баня с душ и моноблок/, и към просторна дневна; и от трите помещения има излаз на общ остъклен балкон с гледка към детска площадка, Южен парк и Витоша; от дневната се влиза в трета спалня /бившата столова/, самостоятелна непреходна кухня с Г-образен балкон, пред кухнята и столова; мокро помещение с преход към тоалетна. За Вашето улеснение разгледайте архитектурно разпределение на имота.
    Изложение: Изток/Юг/Запад
    Отоплението е на ТЕЦ / ТОК /климатик/.
    Окабеляване за i-net & TV, СОТ, домофон.
    В просторно фоайе към входа оформено място за срещи и детски кът. Достъп към входа се осъществява посредством магнитна карта. Видеоконтрол. Два работещи асансьора /пътнически и товарен/. Сградата и имота подходящи за комфортно живеене и за хора с деца, и за хора със заболявания на опорно-двигателния апарат. В дворното място оформено място за отдих и обезопасена детска площадка /гласувано на ОС на ЕС за изграждане на новата д. площадка през 2024 г. и др. подобрения/.
    Обявената цена е за имота. Обзавеждането в апартамента е бонус и при необходимост може да бъде изнесено за сметка на продавача.
    Имота е чист от всякакви тежести, с готови документи.
    Ако Ви интересува този апартамент или имате подобно търсене, не се колебайте, обадете се на +359(0)876467787 и запазете час за оглед, за да го видите с очите си и да вземете правилното решение.
    За повече информация и огледи: 0876 46 77 87
    ИСКЪР ЕООД Ви предлага: Информационно-консултантски и юридически услуги.
    Индивидуален подбор на недвижимост според изискванията на клиента.
    Съдействие за: ипотечен кредит; строително-ремонтни дейности; застрахователни и счетоводни услуги.

    Преглеждания на обявата: 11
  • Основна информация:
    Квадратура:120 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 321 000 EUR
    2675 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Лозенец
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИСКЪР ЕООД
град София, София-1404, ул. Метличина поляна 10
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ИСКЪР ЕООД
Продава Магазин 420 000 EUR

град София, Карпузица
Продава Офис 216 000 EUR

град София, Карпузица
Продава 4-стаен 321 000 EUR

град София, Хладилника
Продава Парцел 615 936 EUR

яз. Пчелина, област Перник
Продава Заведение 420 000 EUR

град София, Карпузица
Подобни обяви
Продава 4-стаен 519 000 EUR

град София, Лозенец
Продава 4-стаен 450 000 EUR

град София, Лозенец
Продава 4-стаен 385 000 EUR

град София, Лозенец
Продава 4-стаен 354 200 EUR

град София, Лозенец
Продава 4-стаен 519 900 EUR

град София, Лозенец