Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град Варна, Колхозен пазар, 140 кв.м, 309 999 EUR

  • Допълнителна информация:
    Оферта 926

    Агенция AZ Estate предлага за продажба луксозен пентхаус с площ от 140 кв. м. Намира се в района на Колхозен Пазар в нова сграда, построена през 2019 година. От ултрамодерно обзаведено жилище се открива гледка към града и впечатляващите залези над Варненското езеро. Френските прозорци и източното му изложение гарантират слънчева светлина през целия ден.

    Индивидуалният дизайн проект, създаден от холандски дизайнер в еко-фюжън стил, представлява модерно пространство, което съчетава ярки цветови решения и смели текстури в комбинация с естествен камък и дърво. Уникалният характер на интериора е подчертан от авторски картини, изработени със златни листове и кристали от Swarovski.

    Разпределението е следно:

    На първия етаж се намира дневната, с площ от 36 кв. м, която преминава в трапезарията и отворената кухня с голям остров. Акцентната стена е покрита с винил в зебров дизайн от колекцията на Роберто Кавали, а диван-трансформерът може да променя формата си според вашите желания. Телевизорът Samsung Frame е комбинация от телевизор и цифрова картинна рамка с широк избор от известни произведения на изкуството. Лед осветлението и позлатените светилници помагат за създаването на атмосфера, съобразена с вашето настроение. Кухнята е сглобена по индивидуален проект и е оборудвана с американски хладилник, съдомиялна и пералня, фурна и микровълнова печка, всички от марката Whirlpool. Има голям брой гардероби и места за съхранение.

    Откъм бара/работното място се открива гледка към града и пристанището. В острова са вградени котлон и винен хладилник. За масата могат да се настанят до 8 души. Климатикът Mitsubishi Inverter с функцията на дефлектор за насочване на въздушния поток осигурява комфорт. От балконите, разположени от противоположни страни, можете да се наслаждавате както на залезите, така и на изгревите.

    На първия етаж се намира и спалня за гости с площ от 14 кв. м с гледка към града, както и входна гардеробна до тавана с шкаф за обувки и за дрехи, както и баня за гости с мивка от естествен гранит, която е облицована с италиански гранитогрес от Keramo Marazzi. Дъбовата стълба с LED осветление води до втория етаж.

    На горната площадка има пак вграден гардероб. На същия етаж са разположени две спални с панорамни прозорци. Те могат да бъдат използвани хем като спални, хем като работни кабинети или фитнес зали. В едната спалня е предвидена отделна баня с голяма вана, облицована с италиански мраморни плочки, има бойлер Ariston с две отделни камери, който осигурява непрекъснато подгряване на водата, а също така и отделен балкон. На противоположната страна се намира родителска спалня с балкон и гардеробна, направена по индивидуален проект, както и баня с голяма душ кабина.

    Преглеждания на обявата: 119
  • Основна информация:
    Квадратура:140 кв.м
    Етаж:9-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , Контрол на достъпа ,
    Цена: 309 999 EUR
    2214.27 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ЕЙ ЗИ ЕСТЕЙТ
      град Варна, ул. Г. Бенковски 90 ет. 2 оф.7
      www.azestate.eu
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Варна, Колхозен пазар
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕЙ ЗИ ЕСТЕЙТ
град Варна, ул. Г. Бенковски 90 ет. 2 оф.7
www.azestate.eu
Профил на агенцията
Брокер: Рита Ива
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от ЕЙ ЗИ ЕСТЕЙТ
Продава 3-стаен 69 000 EUR

гр. Балчик, област Добрич
Продава 4-стаен 199 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава 3-стаен 198 000 EUR

град Варна, Галата
Продава 2-стаен 42 000 EUR

гр. Каварна, област Добрич
Продава 3-стаен 99 500 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Подобни обяви
Продава Многостаен 275 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава Многостаен 70 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава Многостаен 149 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава Многостаен 309 999 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава Многостаен 172 000 EUR

град Варна, Колхозен пазар