Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град Хасково, Тракийски, 169 кв.м, 126 412 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция за недвижими имоти МИРА предлага за продажба АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ в ново строителство с луксозно изпълнение, разположен в кв. Тракийски, гр. Хасково.
    Апартамент 16
    Жилището е ситуирано на четвърти жилищен етаж с площ 168,55 кв.м. и се състои от: входно антре, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, родителска спалня с гардеробна и самостоятелна баня и тоалетна, детска спалня с излаз на тераса, трета спалня, баня с тоалетна, складово помещение;
    Изложение Юг/Изток/Запад
    Районът се развива изключително бързо, като предлага бърз достъп до центъра на града. Старт на строителството 1 март 2024 г. Акт 16 след 24 месеца. Сградата се състои от един входа с 5 жилищни етажа. Има свободни двустайни, тристайни, многостайни с различни изложения и разпределения.
    Жилищата се издават на шпакловка и замазка, с просторни и комфортни стаи. Има възможност за покупка на партерен гараж 35 000 лева и ПАРКОМЕСТА на цена от 25 000 лева. Намира се на тихо и комуникативно място. В близост има училища, детски градини, магазини. Жилището има висок инвестиционен потенциал разположено е в развиващ се квартал с нарастваща роля в градската среда.
    Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати. Представителни общи части с модерни вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен камък и най-висок клас асансьор. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, дълговечност и чувство за уют в дома. Oтговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране! НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПОКУПКАТА НА НОВИЯТ СИ ДОМ ! НАПРАВЕТЕ ГО ОЩЕ СЕГА!! ЗАПАЗЕТЕ ИМОТА СРЕЩУ 1000лв!!! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!

    Преглеждания на обявата: 52
  • Основна информация:
    Квадратура:169 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор ,
    Цена: 126 412 EUR
    748 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Хасково, Тракийски
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ-МИРА
град Хасково, ул. 'Преслав' 28
www.imoti-mira.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от ИМОТИ-МИРА
Продава 3-стаен 83 852 EUR

град Хасково, Център
Продава 2-стаен Цена при запитване

град Хасково, Център
Продава Къща 180 000 EUR

град Хасково, Каменни
Продава 2-стаен 39 824 EUR

град Хасково, Македонски
Продава 2-стаен 81 600 EUR

с. Стамболово, област Хасково
Подобни обяви
Продава Многостаен 121 000 EUR

град Хасково, Тракийски
Продава Многостаен 158 000 EUR

град Хасково, Тракийски
Продава Многостаен 126 412 EUR

град Хасково, Тракийски
Продава 3-стаен 54 400 EUR

град Хасково, Тракийски
Продава 3-стаен 180 000 лв.

град Хасково, Тракийски