Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Заведение в град Бургас, Братя Миладинови, 1200 кв.м, 173 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Референтен номер: 4042.



    Ниа Пропърти Груп отдава магазин в луксозна новострояща се 18 етажна жилищна сграда на метри от морската градина на гр.Бургас.

    С отличното си местоположение на бул. „Демокрация“, проектът разполага едновременно с лесен достъп до изходните връзки на града и широк панорамен изглед към Бургаския залив.
    В резиденцията се предвиждат разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв.м. Всички жилища се предават завършени „на тапа“ с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени ел. и ВиК инсталации, както и входни врати.
    При проектирането сме се водили от желанието да създадем висок стандарт на обитаване с луксозно завършени общи части с подови настилки – гранит гранитогрес, мазилки и латекс, стъклени парапети
    Сградата е от смесен тип. Със своите 18 етажа, CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт, чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.
    С разгъната застроена площ от 48 260 м² в сградата се предвиждат общо 231 жилищни единици. На подземен етаж минус едно е обособена търговска площ от 2 392 кв.м., с бърз и лесен достъп от бул. „Демокрация“. В допълнение на междинен етаж са предвидени офиси и сервизни помещения. На партерен етаж са ситуирани три различни по големина магазина. На първи етаж над партер са разположени търговски и площи с различни квадратури. CHANTRER Residence разполага с 3 подземни паркинг нива с гаражи за живущите, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият от петте сутеренни етажа, ще бъде на тяхно разположение.




    Резиденцията е разположена на метри от морската градина и централния плаж и същевременно от центъра на града. 360° панорамни гледки към град и море.
    Издигната на 60 метра над шума на града, резиденцията с привилегированата си локация ползва перфектна градска инфраструктура и дава усещането за живот.
    Задължителната комбинация от първокласен квартал, безкомпромисна инфраструктура, добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на

    Преглеждания на обявата: 8
  • Основна информация:
    Квадратура:1200 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:-
    Цена: 173 000 EUR
    144.16 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Бургас, Братя Миладинови
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
НИА ПРОПЪРТИ ГРУП ЕООД
град Бургас, гр.Бургас ул.Александровска 109 ет.1
www.nia-property.com
Профил на агенцията
Брокер: Светослав Георгиев - гр.Бургас ул.Александровска 109 ет.1
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на заведения
Други обяви от НИА ПРОПЪРТИ ГРУП ЕООД
Продава 2-стаен 85 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Парцел 64 000 EUR

с. Близнаци, област Варна
Продава 1-стаен 45 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 71 800 EUR

с. Равда, област Бургас
Продава 1-стаен 82 700 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Подобни обяви
Продава Заведение 195 000 EUR

град Бургас, Братя Миладинови
Продава Заведение 173 000 EUR

град Бургас, Братя Миладинови
Продава Многостаен Цена при запитване

град Бургас, Братя Миладинови
Продава 2-стаен 81 525 EUR

град Бургас, Братя Миладинови
Продава 2-стаен 100 260 EUR

град Бургас, Братя Миладинови