Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в област Перник, с. Кладница, 143 кв.м, 284 940 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция Consensus продава просторен многостаен апартамент в с. Кладница, Delta Hill. Нека Ви представим едно изключително предложение в прекрасния комплекс Delta Hill, разположен до живописното село Кладница. Без комисионна от купувача!

    Този ексклузивен апартамент с обща площ от 142.47 кв.м. предлага разкош и уют във всяка стая. Със своите 116.26 кв.м. чиста жилищна площ, той е идеалното място за Вашето бъдеще уютно гнездо.

    Цената от 284,940 евро отразява стойността на този изключителен имот, който се отличава с качество и внимание към детайлите. Отоплението на апартамента се осигурява чрез ток, гарантирайки Ви комфорт през цялата година. Апартаментът се състои от два жилищни етажа като на първия етаж имате огромна дневна с кухня и трапезария, баня с тоалетна и стълба водеща към втория етаж на мезонета състоящ се от коридор, баня с тоалетна, три спални и балкон

    Предвид Вашите индивидуални нужди и желания, имате възможността да закупите допълнително мазе, гараж и паркомясто, които да отговарят на Вашите стандарти за удобство и сигурност. Сградата е в напреднал етап на строеж, предвиден от Акт 14, като това Ви дава гаранция за високо качество и прозрачност на процеса. Сградата се строи с възможно най-висок клас строителни материали.

    В комплекса Delta Hill предлагаме и други атрактивни апартаменти с различни изложения и цени, за да удовлетворим всички вашите желания и предпочитания.

    Заповядайте в този рай на спокойствие, където срещата с природата и чистия въздух се превръща в ежедневие. Delta Hill Ви предоставя възможността да притежавате не просто дом, а истински пристан на хармония и комфорт.

    Животът в Delta Hill до село Кладница предоставя редица предимства, които Ви осигуряват уникален и комфортен начин на живот. Този живописен комплекс отразява множество привлекателни аспекти:

    Природна красота и спокойствие

    Delta Hill се намира в околностите на село Кладница, където природата царува. Животът тук предлага изобилие от зеленина, пейзажи и чист въздух, които създават уникална атмосфера на спокойствие и хармония.

    Сигурност и контролиран достъп

    Комплексът е предвиден с контролиран достъп, гарантирайки висок стандарт на сигурност. Това е особено важно за Вашето спокойствие и увереност в безопасността на Вашия дом.

    Разнообразие от апартаменти

    Delta Hill предлага разнообразие от апартаменти с различни изложения и цени, което Ви дава възможност да изберете точно този, който отговаря на Вашите нужди и предпочитания.

    Близост до селската идилия

    Въпреки близостта до градските удобства, Вие ще може да се насладите на спокойния стил на селски живот в село Кладница, където традициите и общността са важни.

    Удобен достъп до градски удобства

    Самият комплекс е добре свързан с метрополиса, като например близостта до метростанцията Красно село , което ви позволява лесен достъп до градски удобства, магазини и забавления.

    Енергийна ефективност и модерен дизайн

    Сградата е предвидена да бъде енергийно ефективна, а модерният дизайн на апартаментите осигурява комбинация от стил и функционалност.

    Допълнителни удобства за закупуване

    Възможността за закупуване на мазе, гараж и паркомясто добавя допълнителен комфорт и удобство към вашия живот в Delta Hill.

    Съчетавайки градския комфорт и природната красота, Delta Hill предлага идеално място за живеене за онези, които търсят баланс между модерни удобства и спокойствие на природата.

    Consensus Estates гарантира не само качествени жилищни решения, но и изрядна документация за покупко-продажба, наем и всякакви допълнителни договори. Нашата агенция се грижи за пълното ви юридическо обслужване и предоставя съдействие при банково финансиране на сделката. Разчитайте на нас за един гладък и успешен процес на покупко-продажба на вашия бъдещ дом, покупката на парцел или наемане на перфектното помещение за Вашия бизнес.

    Екстри
    В полите на Витоша планина
    Висок клас строителство
    Гледка към Витоша
    Гледка към планината
    Екологично чист район
    Енергийно ефективен имот
    Контролиран достъп
    Модерен дизайн
    Отлична локация

    Преглеждания на обявата: 72
  • Основна информация:
    Квадратура:143 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 284 940 EUR
    1992.58 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Перник, с. Кладница
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
град София, ул.Цар Симеон 38
https://consensusestates.bg/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от КОНСЕНСУС ЕСТЕЙТС
Продава Парцел 860 000 EUR

град София, Кръстова вада
Продава Къща 1 500 000 EUR

Халкидики, Гърция
Продава 3-стаен 147 348 EUR

град София, Витоша
Продава Къща 301 050 EUR

гр. Божурище, област София
Продава 3-стаен 156 000 EUR

град София, Овча купел
Подобни обяви
Продава 4-стаен 341 928 EUR

с. Кладница, област Перник
Продава 3-стаен 206 000 EUR

с. Кладница, област Перник
Продава Парцел 87 000 EUR

с. Кладница, област Перник
Продава Къща 420 000 EUR

с. Кладница, област Перник
Продава Къща 282 680 EUR

с. Кладница, област Перник