Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Мезонет в област Бургас, с. Лозенец, 186 кв.м, 214 990 EUR

  • Допълнителна информация:
    3-А-3 Оазис Парк + БОНУС ПАРКОМЯСТО! Пълномощно. Ключ. Огледи 24/7.

    Тристаен апартамент тип мезонет в луксозния комплекс Оазис Ризорт и Спа , Лозенец

    Площта на апартамента е 186,23 кв.м. На 1 и 2 етаж.

    Включва

    - на първи етаж: просторен хол с кухня и трапезария, гостна тоалетна, перално помещение и голяма тераса с достъп до градина;

    - на втори етаж: две спални с собствени бани и тераси с прекрасни гледки към богато озеленена и добре обгрижвана целогодишно зелена среда.

    Луксозно обзаведен!

    Годишната такса подръжка е 21,12 EUR / кв.м. (без ДДС)

    Без комисионна от купувача!

    За комплекса

    OASIS RESORT & SPA се намира в уютното и модерно с. Лозенец, общ. Царево. Ние, като инвеститори на комплекса особено сме горди от наградата на Строителната Камара на България за Най добър ваканционен комплекс от затворен тип в България за 2009 год .

    Разположението на комплекса съчетава уникалната комбинация между собствения плаж, широк 100м и дълъг повече от 500м, един от малкото притежаващ СИН ФЛАГ в България и невероятната природа на Странджа планина.

    Kомплексът е проектиран от високопрофесионални екипи в средиземноморски стил, предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, изцяло съобразени с правилата на фън шуй и природната среда. Оазис Ризорт и Спа е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и целогодишно поддържаното озеленяване са оценени високо от всички собственици и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

    На територията на комплекса функционират сърф и кайт-училище, няколко първокласни ресторанта и барове, открит отопляем плувен басейн с олимпийски размери, детски басейн, закрит басейн, фитнес, СПА, два червени тенис корта, салон за красота, медицински пункт, много спортни съоръжения, детска градина и квалифицирани аниматори за най-малките гости. Комплексът предлага пълноценни супермаркет и аптека, банкомат, чейндж бюро, магазини на известни марки дрехи и аксесоари. За сигурността на собствениците и гостите е осигурена целогодишна денонощна охрана с контрол на достъпа.

    Комплекс Оазис Ризорт и Спа е изключителна възможност за природосъобразен живот в уникална, сигурна, мултикултурна, съобразена изцяло с европейските ценности среда!

    Защо OASIS RESORT & SPA ?

    Собствен, уникален плаж:

    Плажът на комплекс Оазис Ризорт и Спа е един от малкото на Черно море, удостоен с BLUE FLAG- eco label for beaches & marinas . Там бихте могли да практикувате всички видове плажни спортове, като предлагаме включително сърф и кайт училище. Комплексът разполага още с отопляеми открити и закрит басейни.

    За смисленото прекарване на времето и за сигурноста на вашите деца, предлагаме детски, квалифицирани аниматори.

    Романтика, дискретност и изключително качество предлагат четири ресторанта с разнообразна кухня от целия свят! Pool bar и популярния денонощен Delete club няма да Ви оставят да скучаете нито миг!

    Разумна инвестиция - гарантиран доход:

    Чрез покупка на имот в комплекс Оазис Ризорт и Спа , Вие ставате собственик в най популярния и търсен апарт хотел на българското Черноморие.

    В случай, че желаете компетентна и отговорна грижа за вашата собственост, ние предлагаме ексклузивна услуга - управление на Вашия имот. В резултат на доброто управление, на Вашата инвестиция, можете да разчитате на доходност до 5% на годишна база. През активния сезон, апартаментите в комплекс Оазис Ризорт и Спа , се отдават под наем, като цената достига до 500 /нощ.

    Заедно с покупката на имот, Вие получавате ВИП карта с отстъпки във всички търговски обекти и ресторанти на територията на комплекса!

    Изключителен начин на живот:

    Комплексът предлага изключителна архитектура и дизайн, отчитащи Вашите индивидуални потребности, проектирани от високопрофесионални екипи, изцяло съобразени с правилата на фън шуй и природната среда.

    Оазис Резорт и Спа е най зеленият комплекс на българското Черноморие, като ландшафтът и озеленяването са оценени високо от всички собственици и гости. Те представляват една от причините за високото търсене на имоти в комплекса.

    С покупката на имот, освен сигурна инвестиция, Вие получавате чистата енергийна среда и природосъобразен начин на живот, които Ви осигуряват здраве и спокойствие през цялата година. Получавате сигурност и безопасност за вашите семейства и деца, както и привилегията да живеете в изключителна мултикултурна среда, изцяло съобразена с европейските ценности.

    Преглеждания на обявата: 84
  • Основна информация:
    Квадратура:186 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Интернет връзка , С действащ бизнес , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 214 990 EUR
    1155.86 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, с. Лозенец
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХОУМ ФОР Ю ООД
град София, бул. България 45
www.homeforyou.bg/bg/oasis/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на мезонети
Други обяви от ХОУМ ФОР Ю ООД
Продава Многостаен 750 000 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава 1-стаен 89 990 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Продава 3-стаен 99 990 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Продава Къща 347 988 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава Мезонет 198 990 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Подобни обяви
Продава Мезонет 270 000 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава Мезонет 214 990 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава Мезонет 219 990 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава Мезонет 198 990 EUR

с. Лозенец, област Бургас
Продава Къща Цена при запитване

с. Лозенец, област Бургас