Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град София, Лозенец, 618 кв.м, 2 100 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Брейн Тръст предлага елегантен и съвременен необзаведен тризонет и просторен мезонет един срещу друг на тиха улица в Лозенец. Годината на построяване на сградата е 1995 година, много добре поддържана, с контролиран достъп и портиер. Сградата има 8 етажа и се намира в близост до метростанция, магазини, ресторанти, хотели и всичко необходимо за приятно пребиваване. Една уникална възможност да закупите два уникални пентхауса и да ги комбинирате в едно изключително жилищно или офис пространство. Това е отлична инвестиция!

    Един уникален пентхаус на три нива, състоящ се от 3 спални, едната от които е преустроена като личен офис, 2 пълни бани и 1 баня с тоалетна (за гости). Просторна всекидневна, свързана с кухнята, голям гардероб за главната баня, частна пералня и голяма закрита тераса на покрива с отделна кухня и баня, и открита тераса с цветя и фонтан. Първите два етажа, които са свързани, са с обща площ от 211.9m2, а третият етаж, който е невероятният частен покрив, е 150m2 (използва се само от този пентхаус). Интериорът е модерен с добре структуриран дизайн, съчетаващ лукс и комфорт. Идеален за любители на разкоша и уединението.

    Апартаментът е разпределен по следния начин:

    На шестия етаж (първият етаж от мезонета) има голям хол и трапезария с изложение на юг, отделна кухня с изложение на северозапад, офис стая и баня с тоалетна.

    На седмия етаж (вторият етаж на мезонета) има главна спалня с голяма основна баня, към която е свързан голям гардероб, детска спалня със самостоятелна баня и перално помещение.

    На осмия етаж (третият етаж на мезонета) има вътрешна тераса със самостоятелна кухня, баня и трапезария (около 100m2), външна тераса от 50м2 с красиви растения и фонтан, както и панорамни гледки от 360 градуса. В общата цена е включен и подземен самостоятелен гараж с площ от 40 кв.м.

    Втората част е мезонет, който се разполага от 6-ти до 7-ми етаж. Включва 4 спални, като едната е преобразувана в личен офис, 3 пълни бани и една баня с тоалетна. Просторна всекидневна зона, свързана с кухнята, отделен гардероб и перално помещение. Общата му площ е 227 кв.м. Интериорът е модерен с добре структуриран дизайн, съчетаващ комфорт и елегантност. Подходящ е както за семейства, така и за инвеститори. Разпределението на стаите е както следва: На шестия етаж има голяма жилищна площ с изложение на юг, пълноразмерна кухня с изложение на северозапад, офис стая и баня с тоалетна. На седмия етаж (вторият етаж на мезонета) има главна спалня с голяма основна баня, втора голяма спалня със собствен санитарен възел, втора голяма спалня с гардероб, трета спалня и голяма баня.

    За повече информация: +359 877 214 549
    Код на оферта: 5978

    Преглеждания на обявата: 18
  • Основна информация:
    Квадратура:618 кв.м
    Етаж:7-ми
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , Контрол на достъпа , Охрана ,
    Цена: 2 100 000 EUR
    3398.05 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • БРЕЙН ТРЪСТ
      град София, р. София, ж.к. Лозенец, бул. Джеймс Баучър No 76А, партер
      www.braintrust.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Лозенец
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БРЕЙН ТРЪСТ
град София, р. София, ж.к. Лозенец, бул. Джеймс Баучър No 76А, партер
www.braintrust.bg
Профил на агенцията
Брокер: Габриела Георгиева
Покажи телефон
02XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от БРЕЙН ТРЪСТ
Продава Парцел 16 000 EUR

град София, м-т яз. Искър
Продава Парцел 72 100 EUR

град София, с. Негован
Продава Къща 1 600 000 EUR

Кавала, Гърция
Продава Парцел 19 900 EUR

гр. Съединение, област Пловдив
Продава Парцел 149 900 EUR

град София, с. Лозен
Подобни обяви
Продава Многостаен 890 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 460 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 683 137 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 268 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Многостаен 600 000 EUR

град София, Лозенец