Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в Гърция, Солун, 54 кв.м, 110 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Grekodom Development предлага за продажба aпартамент с площ 54 кв.м в Неи Епиватес, (Солун), Гърция. Апартаментът е разположен на първи етаж и се състои от една спалня, хол с кухня, баня с тоалетна. Апартаментът има изложение към вътрешен двор. С гледка към морето. Имотът разполага със следните екстри: климатик, cградата има асансьор, отопление, алармена система.

    За попълнителна информация може да се свържете с наш сътрудник. Код на имота 51971

    Нов проект от Grekodom Development - Bomo Neoi Epivates

    Bomo Neoi Epivates е нов комплекс, състоящ се от 20 апартамента и 4 търговски помещения. Сградата се намира в предградията на Солун, в източната част, на брега на залива Термаикос. Комплексът се намира в едноименното село Неи Епиватес, близо до селата Пирея и Агия Триада. Bomo Neoi Epivates е разположен на 80 метра от пясъчния плаж с най-чистите плитки води, който е идеален за семейства. От брега се открива прекрасна панорама към Солун и залива Термаикос. В ясни дни се виждат белоснежните върхове на планина Олимп.
    Неи Епиватес разполага с цялата необходима инфраструктура, която осигурява комфортен престой и дългосрочно настаняване през цялата година: магазини, ресторанти, кафенета, таверни, зони за отдих, аптеки. Неи Епиватес е на 23 км от Солун - 30 минути с кола. Можете да стигнете до там и с обществен транспорт.

    Bomo Neoi Epivates е разположен на 12 км. от международното летище на Солун 'Македония', както и на 15 км от популярния търговски център 'Mediterranean Cosmos'.
    Комплексът има отлично местоположение: съчетава в себе си удобството на града, както и спокойния живот на малъл крайбрежен курорт.

    Bomo Neoi Epivates е проект на инвестиционна компания BGS IKE, в партньорство с Grekodom Development, която отговаря за цялостното изпълнение - подготовка, проектиране и изграждане на комплекса.
    За продажба се предлагат няколко типа апартаменти: едностайни тип студио, апартамент с една спалня и апартамент с две спални. Всички жилища се предлагат напълно завършени до ключ с подови настилки, боядисани стени и тавани, изцяло завършени бани и кухненска мебел. Предвидени са открити и закрити паркоместа, които могат да бъдат закупени срещу допълнително заплащане. Възможен е монтаж на зарядни станции за електрически превозни средства. Сградата е с асансьор!

    По време на строителството има възможност за преустройство на апартаментите, както и клиента сам да избере материалите за довършителни работи!

    При строителството и декорирането на помещенията са използвани материали с високо европейско качество. На покрива ще бъдат монтирани слънчеви панели за подгряване на водата в срадата. Предвидена е система, чрез която има възможност за свързване към отоплителна система на газ и поставяне на климатици.
    Комплексът предлага допълнителни услуги: разработване на индивидуален интериорен дизайн и обзавеждане от строителения отдел на Grekodom Development, както и всички комплексни услуги по поддръжка от следпродажбения отдел.

    Предлага се следната схема на плащане по време на строителството:
    Депозит 2000 евро.
    Първа вноска 30% при подписване на предварителен договор.
    Останалата сума от 70% се изплаща на месечни вноски през различните етапи на строителството до завършване на сградата и въвеждането в експлоатация.

    Срок за въвеждане в експлоатация:
    Проектът се предвижда да бъде завършен до края на 2024 г.

    Покупката на имот в този комплекс е идеално решение както за инвеститори, така и за любителите на спокойната почивка.

    Bomo Neoi Epivates е нов начин на живот, който съчетава комфорт, удобство, безопасност и достъпност.

    За попълнителна информация може да се свържете с наш сътрудник. Код на имота 51971

    Преглеждания на обявата: 123
  • Основна информация:
    Квадратура:54 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор ,
    Цена: 110 000 EUR
    2037.03 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: Гърция, Солун
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ГРЕКОДОМ ДИВЕЛЪПМЪНТ
град София, град София
www.grekodom.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ГРЕКОДОМ ДИВЕЛЪПМЪНТ
Продава Парцел 42 000 EUR

Пиерия, Гърция
Продава Къща 250 000 EUR

Халкидики, Гърция
Продава Къща 85 000 EUR

Халкидики, Гърция
Продава 2-стаен 100 000 EUR

Халкидики, Гърция
Продава 2-стаен 83 000 EUR

Халкидики, Гърция
Подобни обяви
Продава 2-стаен 82 000 EUR

Солун, Гърция
Продава 2-стаен 57 000 EUR

Солун, Гърция
Продава 2-стаен 75 000 EUR

Солун, Гърция
Продава 2-стаен 79 000 EUR

Солун, Гърция
Продава 2-стаен Цена при запитване

Солун, Гърция