Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Гараж в град София, Витоша, 26 кв.м, 34 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    VISTA PARK е жилищен проект, следващ концепцията за живот близо до природата, далече от шума на града. Намира се в кв. Витоша, на тихо и спокойно място с южно изложение и панорамна гледка към планината. Разполага с бърз и лесен достъп, както до централните части на столицата, така и до паркове и зони за отдих. Проектът се отличава с ниско строителство, модерна архитектура и изобилие от зеленина, а районът, където е ситуиран, с чист въздух и паркова среда.

    Квартал Витоша е привлекателно място за живеене на семейства и млади хора, желаещи да съчетаят модерния начин на живот със спокойствието и необикновената атмосфера, идваща от близостта на планината. Същевременно Витоша планина предлага не само красив изглед във вечерите на отмора, но и множество възможности за отдих и приятна разходка.
    VISTA PARK предлага едновременно уютен дом близо до планината, но и практичен избор на инвестиция във времето. Всеки един от апартаментите притежава много естествена светлина и прекрасна гледка към Витоша. Имотите са проектирани от водещо столично архитектурно студио така, че да осигурява максимален комфорт и оптимално разпределение на вътрешните пространства. Достъпът посредством нетранзитна улица осигурява комфорт и спокойствие на живущите както през деня, така и през нощта.

    Предлагаме Ви надземен гараж със застроена площ от 22,34кв.м. Индивидуална партида за ток + възможност за осигуряване на вода. Широчина - 2,90м., дължина 6,70м., височина 3.00м.

    VISTA PARK е със заверен Груб строеж (Акт 14), като въвеждането в експлоатация (Акт 16) е заложено за края на 2024г. Строителството е подсигурено посредством финансираща банка на проекта. Цялата прилежаща инфраструктура(довеждащи квартални улици, уличен водопровод и канализация), както и директният автомобилен достъп от Околовръстния път са част от инвестиционния план на инвеститора, като ще бъдат изградени в първата половина на 2024г. и преди въвеждането на проекта в експлоатация.

    За повече информация и организиране на оглед, моля, посетете сайта на проекта - www.vistapark.bg или се обадете на тел. 0876 019 946.

    Преглеждания на обявата: 35
  • Основна информация:
    Квадратура:26 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Автоматична врата , Ток , В затворен комплекс , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 34 000 EUR
    1307.69 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВИСТА ПАРК 77 ЕООД
град София, ул. Златен Рог 22, ет. 1, офис 2В
https://vistapark.bg/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на гаражи
Други обяви от ВИСТА ПАРК 77 ЕООД
Продава 3-стаен 158 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 168 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 137 500 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 107 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 137 500 EUR

град София, Витоша
Подобни обяви
Продава Гараж 29 000 EUR

град София, Витоша
Продава Гараж 27 000 EUR

град София, Витоша
Продава Гараж 38 000 EUR

град София, Витоша
Продава Гараж 46 000 EUR

град София, Витоша
Продава Гараж 24 000 EUR

град София, Витоша