Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град Габрово, Център, 74 кв.м, 74 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме на Вашето внимание апартаменти в новострояща се жилищна сграда на ул. Капитан Дядо Никола 16 -18 в гр. Габрово. Обектите са с една или две спални тип мезонет , с площ от 74 кв.м. до 190 кв.м. Възможност за обединяване на съседни жилища в едно. Сградата ще бъде завършена и въведена в експлоатация в края на 2025 г. и ще разполага с 8 жилища, 6 подземни и 4 външни паркоместа (продават се отделно от жилищата), вътрешно стълбище, асансьор, вътрешен двор за общо ползване с кът за почивка. До всеки апартамент ще има връзка към газопреносната мрежа, като всеки собственик на жилище ще прецени, дали да се присъедини към нея.
    Наличности:
    Първи жилищен етаж
    Апартамент 1 площ 94.91 кв.м., с включени общи части, разпределен в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон; към апартамента прилежат 45.10 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    Втори жилищен етаж
    Апартамент 4 площ 94.91кв.м., с включени общи части ,разпределен в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон; към апартамента прилежат 45.10 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    Апартамент 5 - площ 78.24 кв.м., с включени общи части, разпределен в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон; към апартамента прилежат 37.20 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    Апартамент 6 - площ 73.91 кв.м., с включени общи части, разпределен в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон; към апартамента прилежат 35.10 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    Трети и четвърти жилищен етаж /мезонетен/
    Апартамент 7 - площ 173.46 кв.м., с включени общи части, разпределен на първо ниво в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон, стълбище към второ ниво, където са обособени коридор, дрешник, спалня, баня с тоалетна; към апартамента прилежат 79.70 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    Апартамент 8 - площ 190.16 кв.м., с включени общи части, разпределен в антре, склад, спалня, дневна с кухня и трапезария в еднопространствено помещение, баня с тоалетна, балкон, стълбище към второ ниво, където са обособени коридор, дрешник, спалня, баня с тоалетна; към апартамента прилежат 87.40 кв.м. ид.ч. от поземления имот.
    В близост до имота има множество магазини, обекти за услуги, заведения за хранене, кооперативен пазар и др. Кварталът е с отлична транспортна достъпност и с напълно изградена инженерна инфраструктура ВК, ЕЛ, кабелна телевизионна мрежа. Прилежащите улици са асфалтирани и са с трайни тротоарни настилки.
    Обявените цени са без начислен ДДС.
    За повече информация и оглед се обърнете към брокера на обявата Красен Дойков на тел. 0887602324.

    Преглеждания на обявата: 10
  • Основна информация:
    Квадратура:74 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С паркинг , Контрол на достъпа ,
    Цена: 74 000 EUR
    1000 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • РЕГЕНТ
      град Габрово, 13, Opalchenska - str.
      www.regent.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Габрово, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕГЕНТ
град Габрово, 13, Opalchenska - str.
www.regent.bg
Профил на агенцията
Брокер: Красен Дойков
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от РЕГЕНТ
Продава Къща 192 000 EUR

град Габрово, Център
Продава Парцел 70 700 EUR

гр. Павел баня, област Стара Загора
Продава Къща 55 000 EUR

град Габрово, Дядо Дянко
Продава Парцел 12 000 лв.

град Габрово, Бичкиня
Продава 3-стаен 22 000 лв.

град Габрово, Промишлена зона
Подобни обяви
Продава 2-стаен 83 990 EUR

град Габрово, Център
Продава 2-стаен 67 864 EUR

град Габрово, Център
Продава 2-стаен 72 637 EUR

град Габрово, Център
Продава 2-стаен 55 000 лв.

град Габрово, Център
Продава 2-стаен 85 000 лв.

град Габрово, Център